Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek55

powinna sie obrazic czy nie ?

Polecane posty

Chodzi o moja koleaznke z klasy . Bylismy kiedys razem na wesel,ona mnie zaprosila . A ja teraz w jednej z klas na biurku ,bo siedzialem w pierwszej lawce napisalem jej pseudo -prostytuka i jej numer komorki .Czy powinienem przeprosic czy slusznie nie chce ze mna zbytnio gadac ichlodno mnie traktuje . Ja sie wkurzylem bo myslalem ze moze cos z tego byc skoro idziemy na wesele ,ale potem slyszalem ze z jakimis 2 sie umowila i zrobilem to troche ze zlosci .

Gość nie powinna się obrażac
powinna ci tylko przywalic z liscia i na tym zakończyc znajomośc z takim niedojrzałym frajerem

Zrobiłeś z koleżanki dziwkę przez co może mieć dziwne telefony i kompletnie zjechaną opinię w szkole a Ty się dziwisz , że ona się zachowuje tak a nie inaczej ? Pomyśl trochę

powienienes przeprosic,to sie jej chyba nalezy i nie tlumacz sie glupio ,ze zrobiles to ,bo byles troche zly,takiego niedojrzalego wystepku nie tlumaczy sie emocjami

Gość Racjonalistka!!!!!
okropne zachowanie!!!!, może Cię podać do sądu za zniesławienie i wygra!!!1 jak możesz być takim głupkiem

zanim cos zrobisz to pomysl ,nie dosc ze byles z nia naweselu bo Cie zwiela to wykrecasz takie numery

Gość kotomysz
napisz na drugiej lawce: GEJ i Twoj nr tel.

Gość nnm
wiesz co jezeli faktycznie za plecami umowila sie z innym nic ci o tym nie mowiac to ja bym sie wkurwila ostro, taka typowa szmata ktorej sie wydaje ze mozna jej wszystko. nie jest mi jej zal ani troche. ale z drugiej strony ja na twoim miejscu przed podjeciem tak radykalnego kroku porozmawialabym z nia zeby sie upewnic czy to orawda i w ogole wyjasnic te sprawe. i jakby sie wtedy jakos olewczo wobec mnie zachowala to odwalilabym jakis numer.

ale w sumie to jestesmy tylko kolegami i ona mi powiedziala ze ide z nai jako kolega i na nic nie moge liczyc i w sumie wiedzialem to ;/

Gość staaaamp your feeeet
prrrowo

Gość lolololoooo
weź sie od niej odpierdol prostaku :O mam nadzieje ze to nie prowokacja:O jeśli ona z góry uprzedziła że idziesz tam jako kolega to postępowała bardzo uczciwie i po koleżeńsku a nie dość ze Ciebie zaprosiła to ty ją znieważyłeś

zawsze nam sie faj ie gadalo ,chcialbym to naprawic zwlaszcza ze chodzimy do jednej klasy

Gość Panna Migotka, dziewczyna Mumi
Ludzie jacy wy DURNIII i NAIWNIIII to mała głowa;/...jak ludzie pisza o powanych zyciowcyh problemach, i prosza o rade jakies pocieszenie to NIKT nie odpisze;/ ale jak jakis gówniarz pisze o pierdołach to tylu odpisuje załosni jestescie

Gość Panna Migotka, dziewczyna Mumi
i na dodatek smierdzi prowokacja bo sie gimgówno nudzi