Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiiaaa.....

nie wiem juz nic...

Polecane posty

Gość anusiiaaa.....

mam strasznie mieszane uczucia... dwa miesiace temu rozstaalm sie z facetem.. zawsze bardzo go kochalam... a teraz raz wydaje mi sie ze go kocham chcialabym zeby wrocil, a raz czuje zlosc, nie chce zeby wracal, nie chce takiego niezdecydowanego faceta, mam go dosc.. jak to ogarnac? mam straszny metlik, nie wiem sama jak bym postapila jak on by chcial wrocic, bo co chwile czuje co innego.. za duzo razy mnie zranil...

jak Cię zranił to ranić będzie dlaej mimo obietnic. faceci się bardzo nie zmieniają mimo że mówią że to zrobią. najlapiej będzie jak nie bedziesz myslala co by bylo gdyby bo nie chce. poza tym chcesz faceta z rynku wtornego? rozstaliscie się, zabawił się i nagle Kochanie pozwol mi wrocic bo ja Ciebie kocham? potem znowu się znudzi i znowu odejdzie a Ty zostaniesz sama z zalem jedynie do siebie!

Gość anusiiaaa.....
no wlasnie to juz nie pierwszy raz jak mnie zostawil a ppotem chcial wracac.. a ja mu niestety zawsze na to pozwalalam, bo liczylam ze wkoncu bedzie inaczej.. tym razem juz sama nie wiem co mysle, co czuje, poprostu totalna pustka... :(