Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Endlessly

Jak nauczyć niemowlę?

Polecane posty

Jak nauczyć niemowlę, żeby jadło rzadziej a więcej? Widzę dużo postów gdzie mamy się wypowiadają, że ich pociechy zjadają po 180 cztery razy dziennie. Moja zjada około 120 co trzy godziny.

Gość cyba lepiej ze mniej bo
nie uleje ale ty tepa matka jestes co nie chce ci sie robic mleka?wolisz jak psu?raz a porzdanie?ehh mamuski

Gość to sie ciesz kobieto
moja zjada po 60 -90 co godzine albo mniej mleka ale chce jesc co pol godziny.. :( malo kiedy zje 120 a wtedy to mam spokoj na 2 godz to sie ciesze

Słuchaj kobieto, jak masz ochotę się na kimś powyżywać to znajdź sobie kogoś na równie niskim poziomie intelektualnym jak Ty! Ja kulturalnie zapytałam i oczekuje takiej odpowiedzi!

Gość a co prawda boli??
tak jest jestes leniwa pipa ze nie chce ci sie co 3 godz!!!!!zrobic mleka trzeba bylo cycem karmic :D:D:D:D wygodnisie yebane

mój ma 5,5 miesiąca i jeszcze nigdy nie zjadł więcej niż 140ml, ale w sumie uważam że to dobry nawyk :) aha, obiadku zjada więcej, bo około 190g, ale to tylko jeden posiłek tak i to stały

Gość to sie ciesz kobieto
ja tez nie rozumiem jak mozesz narzekac ze je co 3 godz? przeciez to idealnie

Gość He he he
Spróbuj zagęszac mleko kaszka dziecko powinno być dłużej syte

ciesz sie.. ja mojego musze smoczkiem zatykac, bo by jadl jadl i jadl.... ale fakt je co 4h ;]

Autorko każde dziecko jest inne, moja córka ma 5, 5 miesiaca(teoretycznie) powinna zjadac okolo 180 ml mleka a w praktyce je 120, 140 wiecej w nia nie wcisne, czasami domaga sie znow mleka po godzinie i dopija 30 ml ... raz jej zrobilam 180 bo chcialam by dluzej pospala w nocy to owszem wypila ale wszystko ulała i to tak porzadnie.

Może i racja. Ale jak widze mamy innych czteromięsięczniaków, jak się wypowiadają, że ich dzieci zjadają 3x butelka, przed południem zupka, po owoce to jestem w szoku. Moja jak zje dwie łyżeczki zupki i owoców to rekord;) A tak to mleko, mleko, mleko. Ale zdaje sobie sprawę, że mleko jest najważniejsze.