Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awansicodalej

dostałam awans - ale się nie cieszę ---> znajomi z pracy

Polecane posty

Gość awansicodalej

dostałam awans, zostałam przełożoną osób które maja większy staż ode mnie i które były w firmie od 5-10 lat, a ja jestem od 2 co teraz? jak sobie poradzić z relacjami interpersonalnymi? czuję silną falę chłodu i ... zawiści :S

gratuluje !!! widocznie masz potencjal ktory Twoj Boss docenil...ludzmi sie nie przejmuj, pracuj i rob swoje...ja np. mam zasade ze w pracy nie schodze na relacje kolezenskie zbyt osobiste-wiesz co chce powiedziec...

Gość awansicodalej
dlatego że wyjechałam na 3 tygodniowe szkolenie kiedy innym się niezbyt chciało... dlatego, ze od tych 2 lat starałam się dobrze pracować... dlatego , że ponoć mam osobowość silną,ale otwartą na krytykę i wykazuję zachowania partnerskie... nie jestem alfą i omegą, boję się jak bdzie wyglądac teraz moja praca... nie chcę być znienawidzona - tak bardzo czekałam na ten awans a teraz :(

Gość awansicodalej
zasłużony tak - ale inni mogli na niego bardziej zasłużyć - boję się ze sie nie sprawdzę

Gość no skoro masz silną osobowość
to na pewno poradzisz sobie z relacjami interpersonalnymi. Jesteś na lepszej pozycji. Jeśli będziesz uczciwa, otwarta, sprawiedliwa, przyjaźnie nastawiona: to na pewno się ułoży.

Gość awansicodalej
a najgorsze jest to, że teraz będę tymi ludźmi zarządzać - będe odpowiedzialna za nich i za ich rezultaty w firme - a o oni - coś czuję będą sabotować moją pracę

Gość no skoro masz silną osobowość
Jeśli tak się nastawisz, to na pewno będą sabotować: ustal jasne, sprawiedliwe reguły i się ich trzymaj. Sprawy osobiste po prostu niech będą na boku. Praca na kierowniczym stanowisku jest jakimś tam krokiem w karierze i szkoda go nie zrobić tylko z powodu ludzi, których nawet nie lubisz.

Gość awansicodalej
dzięki za wsparcie, napisze jeszcze na koniec tygodnia miłego wieczoru:)

Gość dziaddek
szczerze moja ciotka zostala przelozona dostala o pare groszy wiecej a za to byla odpowiedzialna za cala grupe i potem mowila nigdy wiecej niedosc ze nic nie robili nie przychodzili do pracy albo przychodzili najebani za co ona tylko obrywala nie chcialbym

Gość awansicodalej
ale u mnie nie jest to pare groszy wiecej.. bo z 3,500tys do reki bedzie 4.800 :)

Gość awansicodalej
dzięki podszywie, ale aż tak dobrze nie ma :P faktycznie to parę groszy więcej i tyle

Gość dziaddek
dlatego nie wiem czy to jest warte teraz pracownicy beda na ciebie inaczej patrzec moze sie popsuc atmosfera itd

Gość a obiecywali ten awans komus
nnemu?

Gość awansicodalej
nie obiecywali nikomu ale kilka osób na niego liczyło (kilka miesięcy temu zwolniło sie miejsce)

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
pewnie w dupe wlazlas szefowi i tyle, znam takich lizodupow co nie miara

Gość awansicodalej
wyobraz sobie ze faktycznie lizodupcow co nie miara , wiec szef mial w czym wybierac i przebierac a jednak awansowal mnie

Gość co się tak ludźmi przejmujesz
Oni są dorośli i też powinni sobie sprawę zdawać z tego, że mogą pracować w firmie 20 lat, a i tak awans przypadnie komuś innemu. Takie życie. Jeśli rzeczywiście jest tak jak piszesz, czyli naprawdę swoją pracą zasłużyłaś na ten awans to nie musisz czuć się z tym źle. A oni pewnie i tak będą zdania, że nie powinnaś być przed nimi. Tego nie zmienisz.