Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Józek spod ósemki

Do Master 111

Polecane posty

Do tej pory tematu polityki nie ruszałem ale gdy czytam Ciebie to nóż się w kieszeni otwiera. Twoje wypowiedzi to "kopiuj wklej". Powiedz mi co PO zrobiło? Dla przykładu Prezydent Warszawy pani Hania bufetowa po wyborze Polski i Ukrainy na gospodarza EURO2012 bila się w piersi,ze druga linia metra będzie gotowa na czas. Co dziś mamy? Ponoć druga specjalistyczna maszyna do wiercenia dotarła do stolicy tydzień temu :) Te Twoje wzrosty gospodarcze to raczej wypadkowa (czyt.przypadkowa) niż raczej świadome działanie polityczne PO. Najbardziej mnie śmieszy Twoja niewiedza gdy ktoś zada Ci pytanie na które Ty nie jesteś w stanie odpowiedzieć :) Wtedy następuje kolejne kopiuj wklej zupełnie odbiegające od tematu ;D

Gość jaaaa.........
cześć Juzek dziś impreza pod śudemkom :P 🖐️

Gość Juzek zpo usemki
Carrie szkoda slów

Gość Juzek kocham cię
😍 :-D W końcu ktoś mu powiedział parę słów prawdy

ja pytalam o komisje europejska w sprawie jego kochanego temu o Smolensku i tez ZERO reakcji :(

Witajcie drodzy Obywatele. Odnośnie Euro2012: Realizatorem (faktycznym wykonawcą) projektów związanych z organizacją Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej Euro2012 są prywatne firmy, które same często również mają podwykonawców. Z powodu przypadków korupcji, złej organizacji i opieszałości, około 40% projektów nie zostanie zrealizowanych. Aczkolwiek te najważniejsze, mieszczące się w 60% ogółu, będą gotowe na czas i impreza wypali. Odnośnie katastrofy smoleńskiej: Komisja Europejska nie ma tu nic do gadania. Sprawę katastrofy wyjaśniono w toku dwóch śledztw - rosyjskiego Międzypaństwowego Komitetu Lotniczego, oraz polskiego śledztwa wewnętrznego zleconego przez premiera Donalda Tuska (a wykonanego przez komisję Ministra Millera). Sprawa jest zamknięta. P.S. Teksty które publikuję tworzę sam. Są moje. Jeżeli ktoś z kolei chciałby kopiować moje teksty, to wymaga to mojej zgody.

Gość taki z niego profesor
jak z koziej dupy trąbka :-D

Gość ee shatyn tez tak
zaczynał. Dawno temu takie same głupoty pierdolił a potem nabrał doświadczenia i pierdolił 5x szybciej.

I nie ma żadnych merytorycznych argumentów które by popierały tezę że rząd premiera Donalda Tuska jest zły.

Gość ee shatyn tez tak
master nie oświadczysz tutaj żadnych argumentów bo jesteś co najwyżej partnerem do rozmowy dla mojego psa ale nie chce mi się go uczyć na klawiaturze pisać.

a z jakiego powodu tylko komisje zamieszanych panstw maja cos do gadanie ? neutralna komisja europejska z dostepem do zgromadzonych tych ujawnionych oraz zatajonych dokumentow nie moze podjac sledztwa ? skoro doszlo nawet do pomylenia szczatkow ofiar i np. zona Kaczora zostala rozpoznana tylko po obraczce.. to absurd! jeslli nie maja srodkow na ujawnienie calej prady-to czemu Europa nie moze pomoc ???????

Brak argumentów + obrażanie rozmówcy i złośliwe uwagi osobiste - cechy charakterystyczne statystycznego wyborcy Prawa i Sprawiedliwość.

Master skończ pierdolić bajki o podwykonawcach. Nad wszystkim nadzór trzyma zleceniodawca (w tym przypadku miasto) i to od nich zależy czy wynegocjuje(czytaj zapisze w umowie) odpowiedni czas zakończenia prac

Komisja Europejska jest organem legislacyjnym Unii Europejskiej. Nie zajmuje się katastrofami lotniczymi. Lot do Smoleńska był lotem wojskowym, a katastrofa nastąpiła poza terytorium Unii Europejskiej. Śledztwo MAK-u oraz przedstawiony przez MAK raport zostały wykonane zgodnie z zasadami sztuki. Nie dopatrzono się uchybień i raport został zaakceptowany na forum międzynarodowym. Żadne informacje na temat katastrofy nie zostały utajnione. Sprawa ma charakter jawny. Wszystkie ofiary zostały poprawnie zidentyfikowane na bazie testów DNA. Jedynie rodziny, przy rozpoznaniu "wzrokowym", w trzech przypadkach się pomyliły.

Owszem. Kary dla firm które nie wywiązały się z terminów będą...ale nie zmienia to faktu że niektórych opóźnień nadrobić się już nie da.

Gość ee shatyn tez tak
Master o platformie to piszesz pełen patosu z taką śmieszną górnolotnością, a jesteś tak zindoktrynowany , że szkoda czasu na wymianę z tobą jakichkolwiek argumentów. Wstyd robisz nawet zwolennikom platformy.

To nie jest zindoktrynizowanie (przynajmniej nie w moim przypadku). To wiedza i wiara. Pewność.

to smieszne, swiat mowi inaczej...zgineli prawie wszyscy czlonkowie kraju ktory nalezy do uni...a dokumenty sa zatajane do dzis dzien przez prokurature rosji.... czytasz inne gazety niz .bu.....a na kogo glosowales? na KGB ?

Owszem. Platforma Obywatelska zadba o bezpieczeństwo energetyczne Polski...poprzez budowę około pięciu elektrowni jądrowych. Im szybciej powstaną, tym lepiej dla nas wszystkich. Ponieważ w przeciwnym razie czekać nas będą drastyczne podwyżki cen prądu w związku z deficytem w produkcji energii elektrycznej w Polsce.

Ines, Polska otrzymała komplet dokumentacji ze śledztwa MAK. W sumie 28 tomów. Jestem już zmęczony. Idę napić się Pepsi i posłuchać Nightwish. Dobranoc. Obywatelu ! Wspieraj lepszą Polskę i lepsze życie. Wspieraj swoją Platformę.

Gość to ja poprosze o żródło
w którym platforma mówi o wybudowaniu 5 elektrowni

Niestety nie mam pod ręką przypisów. Niech to będzie mojej alibii że nie wklejam tekstów. A owych elektrowni będzie 4-6. Wartość średnia - 5. Tyle potrzeba żeby zapewnić całemu krajowi w miarę tani prąd.

Gość taki z niego profesor
Akurat ja - jako moher - też popieram elektrownie jądrowe. To nie ma nic do rzeczy

:( zero satysfakcji ...czyli na polskich portalach klamia Polonie za granica?