Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwa i jedyna fanka Jenni

Noxelia jest pojebana

Polecane posty

:-O Chora suka z niej. Zazdrosci Jennifer obrzydliwa swinia!

Noxelia obrazila Jennifer i napisala ze ja zniszczy i pojdzie na policje i zakmna internet i kafeterie. A Jennifer splunela na nia a jej plwocina splynela po wkleslej twarzy Noxelii. Na co Noxelia tupla nogom, krzyknela ze Jenni ja popamieta bo jej siostra jej modem na kafe.

Gość lu-cyferek
k..wa, ale macie problemy

Sama jestes pojebana, Noxelia jest super personą a nie jakaś tam Dżeni która sobie wymysla bajeczki o swoim bogactwie a potem ucieka gdy zostaje zdemaskowana :classic_cool:

Jakich bajek? To jest prawda a nie bajki i kazdy moze potwierdzić że spierdoliłaś jak sie wydala prawda o tobie :classic_cool: Dziwie sie ze jeszcze tu jestes ja bym na twoim miejscu palila sie ze wstdy w swoim mieszkancku Socjalnym [cool[

prawa tywa zazdrosny paszczurze chałupa się buduję nie widziałaś fotek ,auto też widziałaś ale ty jesteś tak upośledzona że i tak sobie po swojemu wytłumaczysz kretonie

:D Tez moge sobie zrobic zdjecia przed Belwederem i napisac ze to moj dom :D :D

Wypierdalaj Jenni kretynko glupia. Burdela masz w mieszkaniu, bekarta se zrobilas i nadal zyjesz w swoim urojonym swiecie :-O Zakladasz tematy sama o sobie jaka to jestes swietna a wszyscy wiedza ze jestes szmata

Gość lu-cyferek
ale fajnie;)

czytam Was i kurva nie wierzę :O chooy Was obchodzi co ona ma, co sobie uroiła, w jakim świecie żyje, jakie ma auto i mieszkanie ? :O ja szczerze na to sram. a jak oglądam fotki to nie myślę od razu: o kurwa na pewno nie jej auto gupia tzipa 😠 no ja pierdolę ludzie :O🖐️