Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A JA MARZĘĘĘĘĘĘĘĘ

A JA MARZĘ O PIĘKNYCH, DŁUGICH WŁOSACH NA GŁOWIE,ZAPUSZCZAM JUŻ PONAD ROK A ONE

Polecane posty

Gość A JA MARZĘĘĘĘĘĘĘĘ

A JA MARZĘ O PIĘKNYCH, DŁUGICH WŁOSACH NA GŁOWIE,ZAPUSZCZAM JUŻ PONAD ROK A ONE NIC NIE ROSNĄ :( I SĄ CORAZ CIEŃSZE...

Gość neferetetete
A ja mam takie za pas juz od 4 lat i kusi mnie, zeby ściąć na takie przed ramiona

neferetetete kobieta nie może ścinać długich włosów (jak już to tylko końcówki) więc zapomnij o tym...:P

Gość neferetetete
Dlaczego kobieta nie moze obciąć długich wlosow?

bo wyglądają pięknie..po co szpecić piękność i trud ich utrzymania w odpowiedniej kondycji...

Gość A JA MARZĘĘĘĘĘĘĘĘ
dziękuję :) dodam, że jak byłam młodsza, to miałam piękne włosy do pasa ale w gimnazjum naszło mnie na ścięcie do ramion i zaczęło się szaleństwo z fryzurami...teraz mam 19 lat i tak uparte włosy ;p ufff

Gość neferetetete
Tylko, ze ta sama fryzura przez tyle lat na prawde moze sie znudzić. To facetom podobają sie długie wlosy?

Gość neferetetete
Autorko:) namów znajomych i członków rodziny, zeby Ci odradzali kiedy podkusi Cie na ściecie. Sa cienkie pewnie po tych wszystkich eksperymentach:) moze warto też zainwestować w witaminy

Tylko, ze ta sama fryzura przez tyle lat na prawde moze sie znudzić. To facetom podobają sie długie wlosy? no ja doskonale zdaję sobie sprawę , ze wy kobiety kochacie totalne zmiany , ale moim zdaniem nie warto i odpowiem Ci , ze są faceci , co uwielbiają długie kłaki...:P

Gość A JA MARZĘĘĘĘĘĘĘĘ
już postanowiłam, że co najwyżej będę je podcinała i przez ponad rok mi się to udaje, tylko że efektów nie widać. staram się jeść dużo owoców, kiedyś łykałam skrzyp ale efektów też nie było.