Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość już sama nie wiem co dalej

zdrady ŻONATYCH FACETÓW!!

Polecane posty

Gość już sama nie wiem co dalej

dziwna sprawa....moja kumpela wdała się w romans z żonatym facetem, ja jej nie osądzam bo to jej życie, jej moralność i jej sprawa ale... tak sobie myślę jak to jest z tymi facetami...gość ma żonę od 9 lat, mają córeczkę i...co gorsza jego żona jest znowu w ciąży ( wytłumaczył to jako 'wpadka' gdy się godzili po jakieś kłótni a w sumie to on jej nie kocha ale jest z nią bo rozwód to bałagan i stres dla dziecka ) a on umawia się na randki z moją kumpelą...zgroza... jak tak na nich patrze to się zastanawiam jak to jest z tymi facetami?? aż tak perfidnym można być? żona w ciąży a on na sex randki z inną ? nie wyobrażam sobie być z facetem który ze mną zdradza żonę! to znaczy i że mnie będzie kiedyś zdradzał!! a ona tego nie kuma, zakochana, ba! planują razem wyjazdy bo on wmawia żonce że ma szkolenia albo konferencje i takie tam....jak mam jej wytłumaczyć że sama sobie bicz kręci!!???? swoją drogą.....nie warto ufać chyba tym facetom...sama jestem zaręczona i boję się trochę...czy wszyscy zdradzają??? już wariuję przez ta sytuację!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować