Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

ŹLE

Polecane posty

Czuje sie źle. I w ogóle... jakoś mi smutno i bleee..! Dziekuje za wysłuchanie.

Gość nie ma za co
pojutrze będzie lepiej :-)

raczej jestem pesymistą.... nic sie nie stało a czuje sie do bani.... jutro też nic sie nie stanie...po jutrze także.... i tak co roku mam na wakacjach..

Gość nie ma za co
po wakacjach będzie lepiej :-)

heh. :) Masz odemnie Cyber-plusika :) Ale doradź mi....co zrobic aby nabrać troche wiecej spontaniczności. Moje życi ezawsze tak wyglada na nudne i bez ekscytacji. Rodziny prawie nie mam, wiec na wakacjach jestem sam. Znalazłem przyjaciela który ejst gicior...ale dalej nuda i zero polotu w tym życiu...Na jakies kursy lotnicze czy skoki spadochronem mnie nie stać....a jeszcze jedne wakacje spedze w tym popieprzonym bloku to oszaleje i przysiegam ze głupote sobie zrobie..!

Gość nie ma za co
miałam w pewnym momencie wrażenie, że o mnie piszesz :-) Nie wiem ile masz lat - ale powiem, co masz zrobić. Spakuj plecak, wyjdź z domu, wsiądź do pierwszego lepszego pociągu, wysiądź na pierwszej lepszej stacji (byle daleko) i przeżyj przygodę życia. Wiem, że trzeba się do tego przełamać. Możesz zabrać przyjaciela. Spędź tydzień w lesie. Serio - ja, choć jestem kobietą, a wtedy byłam dziewczyną :-P - własnie tak zrobiłam kiedyś. Dawno temu to było. Nawet na niedźwiedzia się natknęłam :-) bo to było w górach. Ale jak ci się ten pomysł nie podoba - to nie odbieraj mi plusika - bo jest mi potrzebny! 🖐️

Gość nie ma za co
zapomniałam - brak spontaniczności przeważnie inaczej nazywa się LENISTWO i WYGODNICTWO. Bo trzeba coś robić, a tu się nie chce.....