Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia55555555

Co myślicie o takich sandałach?

Polecane posty

Gość zosia55555555

Mam na oku takie sandały: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/1947.jpg Nie chodzi mi konkretnie o te, mam na myśli sam model sandała, mam na oku beżowe sandały Geox, ktore właśnie wyglądają tak samo jak te. Co myślicie o takich sandałach? Są bardzo wygodnie, ale szczerze mówiac, nie wiem czy warto takie kupić, takie sportowe? Czy lepiej zainwestowac w jakieś bardziej kobiece płaskie sandałki? Dodam, ze wyjeżdzam za granicę na całe wakacje. Podobają się wam takie sportowe buty, czy nie?

Geox jest dory a te troche na -wypad za miasto ?

Jeżeli bedziesz zwiedzać miasto za granica to jak najbardziej ok, jezeli to maja byc takie na codzień, to odpadaja.

Gość zosia55555555
Za granica będę 3 miesiące, dokladnie w usa, wiem że będę dużo chodzić - zwiedzać, chodzić po mieście itd., dlatego zależy mi na wygodzie. Mam też inne płaskie sandały, bardziej eleganckie, i chociaż mimo, ze są skórzane i raczej dobrze wyprofilowane, to kiedy rok temu byłam na wakacjach i dużo w nich chodziłam, to zbyt wygodne nie były :O Obcierały mnie troche i nogi miałam bardzo zmęczone po całym dniu chodzenia. Takie sandałki są dobre żeby iść na chwilę na miasto, na zakupy, do restauracji itd., ale na pewno nie na całodzienne zwiedzanie :O dlatego zastanawiam się nad sportowymi sandałami geox