Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamama26

od jutra wielkie promocje w biedronce!!!

Polecane posty

Gość niee kumammm
kurcze a nie ma 5 na promocji?

Gość kleopatra nowa
Do jakich innych pieluszek mozecie porównac dady? Ja wczoraj kupiłam w tesco na promocji HAPPY 3D ALE NIE JESTEM ZADOWOLONA:( A tych z biedronki jeszcze nie miałam.

Gość aaalllleeee jazda
Moim zdaniem dady są podobne do pampersa... huggiesy są gorsze takie sztywne, a innych nie próbowałam... Nie wiem jak z chłonnością bo mój synek dużo sika więc tak czy siak często zmieniam obojętnie czy oryginały czy te dady, ale z wyglądu i dotyku delikatne

Gość mamamama26
są wszystkie rozmiary pieluch - po 39,99 tylko nieznam na pamięć ilości sztuk w paczce - ja kupuje 4 to ich jest 108 co daje ok 0,37 g za pieluche!! w linku co dałam są opakowania na zdjęciach - można zobaczyć ile ich tam jest a po wypróbowaniu sporej ilości pieluch dady porównać można tylko do pampersów oryginalnych i wg mnie są lepsze od nich - są mięciutkie, mają wkład który zamienia się w żel - i jak kupiłam pampersy to były takie wymiętolone i strasznie się odkształcały i siku się przelewało - a dady się ładnie trzymają - naprawde polecam - chyba że ktoś nie lubi żelu w pieluszkach to wtedy polecam bebydreamy z rossmana - troche twardsze i grubsze niż dady ale nie robi się żel

Gość kleopatra nowa
Dzieki to jutro jade po DADY:) Fajnie ze o tym napisałas:) Dzieki:)

Gość aaalllleeee jazda
z tych tańszych to jeszcze raz miałam te z lidla... ale dady są ok, ich teraz używamy na przemian z pampersami... Też mamy 4:) ale zapas na razie mam, także nie wiem czy kupię, bo mam całą paczkę dady i ponad 100 pampersów

Gość josefinkaaa
mamamama26 dzięki za informację! Jutro kupuję. Promocja SUPER!!!

Gość okropienstwo a nie pieluchy
tylko pampersy a nie tansze zastapniki - biedne dzieci w ceratach!!! nic powietrza- odparzone pupcie

huggiesy spokojnie wytrzymują cała noc - mam 16 m-ną córcię, natomiast dady jak zakładałam na noc to rano miała mokrą piżamkę, po prostu przeciekały i teraz używam tylko na dzień bo wiadomo ze wtedy się częściej zmienia.

Gość Ola _b
5 są w promocji, sztuk 92.

dzieki ze napisalas;)akurat mi sie koncza to musze pojechac,ja praktycznie od poczatku uzywam pieluchy dada ,mialam tylko dwie paczki pampersow zaraz po urodzeniu.jestem bardzo zadowolona

Gość fgdfgd
gowno rpawda ze tylko papmersy bo inne odparzaja moje dizecko uzywa DADA od urodzenia ma 2 latka ani razu nie odparzyły, nie przemakaja nawet w nocy sa super a te nowe to juz wogole rewelacja ciekawe ile potrwa promocja bo ebde miec kase dopeiro w poneidziałek

Gość mamamamam26
byłam i kupiłam :)

Gość a do kiedy jest ta promocja??
bo chetnie bym kupila.ale musze czekac na wyplate;/

Gość byłam o 17-ej
i już nie było!!! Zostały tylko te malutkie... I tych dużych już nie będzie! To było celowy chwyt marketingowy, aby przyciągnąć ludzi do Biedrony! U mnie były tłumy jak nigdy dotąd! Biedronka mi podpadła!!!!

Gość da do kiedy jest ta promocja??
to nie stać ciebie na te parę groszy, a masz dziecko, no nie, co za biedy robią sobie dzieci

oj debilku..... widzisz, oceniasz ludzi, a nie znasz, jeszcze nie mam dziecka, jestem w ciazy i czekam na wypłate moją, bo nie jest mi to do konca potrzebne na juz:) zal mi Ciebie ofiaro losu, musisz być bardzo samotna i nieszczesliwa skoro taka jędza z Ciebie pozdrawiam Cie serdecznie i wspołczująco

Gość nie kupuje sie na zapas
oj debilko, a po ci jak jesteś jeszcze w ciąży, przeterminuje ci się ,albo zepsuje i co

oj debilko bo zostało m 2 tygodnie do porodu ciemnoto, ja pieprze jak mozna byc tak durnym a co cie to w ogole obchodzi czy mam kase czy nie, popatrz sie na siebie załosna istoto

Gość da do kiedy jest ta promocja??
sory! ja sama nie kupuję nawet pieluch, bo taką biedę klepię i dlatego pozwoliłam sobie na takie bezmyślne uwagi, bo choć przez chwilę chciałam się poczuć choć trochę wyżej...:-( proszę nie miejcie mi tego za złe

Gość Pampers to Pampers
Bzdura, ze dada podobna do pampersa... mi pampers wystarczał całą noc, i nic nie przeciekało, a pupa sucha, zero odparzeń. A dada 2,3 godz, a czasem i tak zsikane ubranko, dupka mokra... nie ma porównania.

Gość może kupisz
a mi na odwrót :-) Różne mamy doświadczenia :-) Ja wolałabym DADA, ale moje dziecko ma na nie uczulenie i używam PAMPERSÓW, ale DADA są lepsze :-)

Gość jkkkik
mi też na odwrót, pampersy nawet w dzień mi przeciekały i ubranko np na dworze moczyły dziecku :( A dada super, całą noc dają radę, a mój mały sika sporo w nocy :) i nie śmierdzą jak pampersy.

Gość do kitu
byłam dziś i co? pampersów nie dowieżli - skandal! to kij robią promocje od danego dnia? załamka. podobno jutro maja dowieźć - jakoś w to nie wierze...

Gość kolejna bidaaaa
za 2 tygodnie rodzi i nie ma na pieluchy, no to za co to będziesz to dziecko wychowywała, chyba za tys. becikowego

Gość gwiazda kafeteriii
tylko dziady kupuja w biedronie

Gość gwiazda kafeteriii
nie stac ja na pieluchy a w ciąży chodzi szok, takim ludzia odbierac powinni od razu po urodzeniu dzieciaki