Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspendos40

7 lat zwiazku i koniec!!!Od dziś będę szczęśliwy

Polecane posty

Gość pasztet forumowy
zly jak pies, moze i wroca, kiedys... ale mysle ze nas juz nie bedzie duzo w tym prawdy zwlaszcza gdy mowa o wychowywaniu dzici. Ale nie uwazam, ze cala wine ponosza kobiety za to, ze swiat tak utrudnil mezczyznie zarabiania godnej wyplaty na utrzymanie rodziny. Rownouprawnienie to tylko alibi tych czasow. Uwierz mi, ze gdyby to bylo mozliwe wiele kobiet chcialoby czekac na meza z obiadkiem, z dzieckiem, ktore odrobilo z mama lekcje, poczytalo jakas ksiazke, ktore nie spedzilo popoludnia przy pc, bo mama i tata byli w pracy. masz racje. gdybym miala sie urodzic dzis i gdyby dzis urodzil sie moj maz nigdy nie chcialabym z nim zyc, bo prawdopodobnie niewiele umialby mi zaoferowac osierocony z milosci, ktorej nie mial, przyzwyczajony do samotnego spedzania czasu przy tv i kompie. ja tez nie wiem, czy bylabym godna kobieta na matke, zone, bo przeciez w dzisiejszych czasach lalkami to bym sie raczej malo bawila.

Gość zły jak pies
mężczyzną * sorki

Gość pasztet forumowy
zly jak pies, jesli nie zmienisz zdania po przeczytaniu poprzedniego postu to ja bardzo sobie cenie to, co o mnie napisales. To najpiekniejszy komplement jaki uslyszalam tu na forum ;)

Gość pasztet forumowy
te gdyby... gdyby.... pewnie gdyby ... to bylby kobieta. Dlatego my kobiety tak kochamy to wszystko, co w Was takie inne. Nie! Nie cenimy sobie meza, partnera pantoflarza, ktorych tak utozsamiacie z rownouprawnieniem Od mezczyzny oczekujemy wsparcia i oparcia. a poniewaz czasy sa trudne i musimy wspoluczestniczyc w ekonomicznym utrzymywaniu rodziny tego wsparcia, oparcia, pomocy i czulosci potrzebujemy jeszcze bardziej. Moze wspolczesny mezczyzna to chociaz zrozumie? a instynkty niech pozostana instynktami.

Gość zły jak pies
Bardzo dziękuję za wspólnie spędzony czas i życzę dobrej nocki ...

Gość pasztet forumowy
...o trudnosciach wspolczesnego mezczyzny z wspolczesna kobieta? ;) adres skopiowalam. rowniez Tobie dziekuje, nie myslalam, ze ktos mnie czyta z taka uwaga. Dobranoc.

mezczyzny tez oczekuja wsparcia i oparcia.a nie tylko wymaganie i narzekanie od strony kobiet:(