Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat peralgoniiii

Nudności przy antykoncepcji - nudności w ciąży ...

Polecane posty

Gość kwiat peralgoniiii

Jestem bardzo szczupła - ważę 48 kg. Każde tabletki antykoncepcyjne musiałam odstawić przez nudności i wymioty jakie po nich miałam o plastrach EVRA nie wspominam bo to okres wycięty z mojego życiorysu... Planuję ciążę na przyszły rok ale obawiam się tych swoim mdłości - czułam się naprawdę strasznie :/ Czy jest to możliwe ze skoro przy tabletkach czułam się zle to i w ciąży też się tak będę czuła? Czy to taki sam hormon?

Gość ????????
ja brałam 3 rodzaje tabletek i tylko przy jednym rodzaju źle się czułam (Yasminelle), które odstawiłam. A pierwszy trymestr rzygałam jak młoda kotka :P. Myślę, że nie ma reguły. Ale nie dam ręki uciąć..

Gość ja dziś
ja rzygałam w ciąży non stop, całe dni, a tabletek brałam 2 rodzaje i ani jednej nudności nie miałam, wiec chyba to nie ma nic wspólnego ze soba ;-)

Gość kwiat peralgoniiii
dzieki dziewczyny - martwię się tez tym ze tak mało waze ale zawsze tyle wazyłam - nigdy sie nie odchudzałam ... :/

Gość nie mam ani jednego
to nie z powodu szczupłości miałaś problem z tabletkami. Nigdy nie przekroczyłam 45 kg (oprócz ciąży) i zawsze doskonale znosiłam tabletki. Prawdopodobnie źle ci dobrano tabletki i miałaś kłopoty z wątrobą. Miałaś robione próby wątrobowe przed zaczęciem połykania tabletek anty?