Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd

tzn ,że mu się spodobałam?

Polecane posty

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd

poznałam pewnego faceta . nie wiele rozmawialiśmy przez moją pieprzoną nieśmiałość ,ale on próbował coś tam zagadywać ( to były zawody szybowcowe i on jest pilotem) potem się uśmiechał do mnie nawet jak nie romawialiśmy tylko np jak stał gdzieś daleko tylko tak poprostu się usmiechał ,a ja do niego jesteśmy z innych miast i na koniec nie poprosił mnie o nr tel :( ale ja nie próbowalam podtrzymywać zbytnio rozmów mimo ,że on sam zagadywał a taki był przystojny moja kol do niego sama za to zagadywała i maja kontakt do siebie ,ale mam wrażenie ,że on sie nie patrzyl na nia tak jak na mnie...Mogę cos jeszcze zrobic czy przepadło?

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd
tzn w sensie ,że on nia nie byl chyba zbytno zainteresowany ,a ona mu się wrecz narzucała , sama do niego podbiegała itd. a ja tak nie potrafie

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd
up

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd
up

Gość bo tak się czuje
jeśli mu się spodobałaś to możliwe, że znajdzie sposób żeby się z Tobą skontaktować :) a dałaś mu w końcu ten nr telefonu?

Gość Zenek45345634
Na pewno potrafisz znaleźć jego nr tel. Tylko trochę sprytu i odwagi :) Podejrzewam, że nawet nie musisz wstawać z krzesła, żeby Ci się udało.

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd
nie dałam mu nr tel bo nie poprosił w koncu w ogóle mało rozmawialiśmy bo ja się jakoś wstydziłam z nim rozmawiać ( szczególnie ,że bardzo mi sie podobał) więc nie byłam zbyt na luzie iw ogóle :( a teraz nie wiem czy wypada szukać z nim kontaktu jak nawet sie nie wymienialiśmy nr ..

Gość kobieto mamy XXI
wiek ;)

Gość nwlswlwdwdlwdwdwd
wiem ,ale ja jestem bardzo nieśmiała i przez to tracę wiele okazji na ciekawe znajomości. on pewnie nawet ne przypuszcza ,że mi się podoba .. pewnie mysli ,że go olewałam i nawet nie chciałam zbytnio rozmawiać bo byłam miła ,ale do rozmów sie nie garnęła. a moja sprytna koleżanka mnie nawet próbowała przed nim ośmieszyc np powiedziala przy nim ,, np jak to anka? nie pamiętasz tego? dziwne to jest skoro studiujesz na 3 roku" i ona za nim biegała jak głupia mimo ,że była z chłopakiem . Ja nie potrafię taka byc ,a może i niedobrze wiele ludzi mi mowi ,że powinnam być bardziej śmiała teraz sobie pluje w brode ,że jakoś nie probowałam też nawiązywać rozmów itd

Gość bo tak się czuje
widzę, że nie tylko ja taka jestem w stosunku do nowo poznawanych facetów. W sumie toja taka byłam, bo już nie jestem. Jakoś da się pokonac tą nieśmiałość;) A kontaktu zawsze warto z nim poszukać jeśli Ci się podoba ;)