Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hhjjjjja

pasta cukrowa do depilacji

Polecane posty

Go艣膰 hhjjjjja

u偶ywa艂 kto艣? jak wra偶zenia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cudzoziemkaa
uzywalam polecam :) troche techniki do tego trzeba, ale jest masa filmow na youtube. ogolem efekt jak po wosku, a nic nie boli, bo to sie przykleja do wloskow a nie do skory, jak wosk, takze smialo polecam :) ale na malo wystarcza, albo ja cos zle robie... na nogi cale jeden kubeczek idzie ;/ a powinno 1/4 teoretycznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anet34xx
Ja u偶ywa艂am,ale co艣 ma艂o wlosk贸w wyrywa艂a i szybko sie roztapia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jateszz
ja bikini depiluje t膮 past膮. mi du偶o nie idzie. rzeczywi艣cie nie boli i tanio. a jak depilujesz? tak jak woskiem z paskami czy bez?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cudzoziemkaa
wyciagam kawalek ogrzanej pasty, szybko robie kulke w dloniach potem rozciagam na fragmencie skory i odrywam, pod wlos... po ilu Ci odrastaj膮 wloski?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia ggg
Dziewczyny, podajcie prosz臋 przepis na t臋 past臋, bo ja ju偶 kilka r贸偶nych wypr贸bowa艂am i nic z tego nie wysz艂o :( ---- http://www.moja-dieta.net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cudzoziemkaa
wg mnie ta paste trzeba zaczarowac zeby wyszla... nie ma sensu sie tym babrac kup na allegro, tania jest w miare ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jateszz
nic nie trzeba czarowa膰 mi za 1 razem wysz艂a. 2 szkl. cukru 1/4 szklanki soku z cytryny i 1/4 szklanki wody. gotujesz w garnku na wolniusim ogniu ci膮gle mieszaj膮c. potrwa to ok. po艂 h. trzeba tylko w odpowiednim mom臋ci wy艂膮czy膰 gaz bo pasta jeszcze zciemnieje od temp garnka. kolor powinien by膰 s艂omkowy, miodu lipowego ,piwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jateszz
ale byk贸w narobi艂am. dzieciaki mi po glowie chodz膮. b艂臋dy s膮 tylko ortograficzne. t膮 past臋 nak艂adam jak wosk. tn臋 star膮 bluzk臋 na kawa艂ki i j膮 do pasty przyk艂adam. nast臋pnie odrywam odwrotnie do kierunku wzrostu w艂osow. gotowe.

Udost臋pnij ten post