Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjjjjja

pasta cukrowa do depilacji

Polecane posty

Gość hhjjjjja

używał ktoś? jak wrażzenia?

Gość cudzoziemkaa
uzywalam polecam :) troche techniki do tego trzeba, ale jest masa filmow na youtube. ogolem efekt jak po wosku, a nic nie boli, bo to sie przykleja do wloskow a nie do skory, jak wosk, takze smialo polecam :) ale na malo wystarcza, albo ja cos zle robie... na nogi cale jeden kubeczek idzie ;/ a powinno 1/4 teoretycznie

Gość anet34xx
Ja używałam,ale coś mało wlosków wyrywała i szybko sie roztapiała

Gość jateszz
ja bikini depiluje tą pastą. mi dużo nie idzie. rzeczywiście nie boli i tanio. a jak depilujesz? tak jak woskiem z paskami czy bez?

Gość cudzoziemkaa
wyciagam kawalek ogrzanej pasty, szybko robie kulke w dloniach potem rozciagam na fragmencie skory i odrywam, pod wlos... po ilu Ci odrastają wloski?

Gość gosia ggg
Dziewczyny, podajcie proszę przepis na tę pastę, bo ja już kilka różnych wypróbowałam i nic z tego nie wyszło :( ---- http://www.moja-dieta.net

Gość cudzoziemkaa
wg mnie ta paste trzeba zaczarowac zeby wyszla... nie ma sensu sie tym babrac kup na allegro, tania jest w miare ;)

Gość jateszz
nic nie trzeba czarować mi za 1 razem wyszła. 2 szkl. cukru 1/4 szklanki soku z cytryny i 1/4 szklanki wody. gotujesz w garnku na wolniusim ogniu ciągle mieszając. potrwa to ok. poł h. trzeba tylko w odpowiednim momęci wyłączyć gaz bo pasta jeszcze zciemnieje od temp garnka. kolor powinien być słomkowy, miodu lipowego ,piwa

Gość jateszz
ale byków narobiłam. dzieciaki mi po glowie chodzą. błędy są tylko ortograficzne. tą pastę nakładam jak wosk. tnę starą bluzkę na kawałki i ją do pasty przykładam. następnie odrywam odwrotnie do kierunku wzrostu włosow. gotowe.