Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliammmmmmmmm

Problem z królikiem!!

Polecane posty

Gość Nataliammmmmmmmm

Dzisiaj wieczorem zauważyłam bardzo niepokojąco zachowanie mojego królika. Nie chce jeść ani pić, dziwnie popiskuje, ma tak jakby skurcze brzucha, przy moczu, który wydaje widać śladowe ilości krwi... Niestety w moim pobliżu nie ma żadnych weterynarzy, którzy przyjmują w tych godzinach.. Nie mogę patrzeć jak cierpi... Czy wie ktoś może co ewentualnie mogę zrobić???

Gość Nataliammmmmmmmm
ech, mogłam pomyśleć zanim włożyłam mu palce do odbytu :(

Gość Zenek45345634
Weź taksówkę.

Gość Nataliammmmmmmmm
To żadna prowokacja. Z tego co mi wiadomo króliki mają predyspozycję do kamienicy...tam mi się wydaje że on to ma.. bynajmniej jego objawy na to wskazują. Cholera, chyba wyraźnie piszę że u mnie w pobliżu nie ma żadnego weterynarza który przyjmuje w tych godzinach!! Wie ktoś jak mogę mu pomóc

Gość łoooooooooooooo matko
u ciebie w poblizu nie ma, tak? czyli gdzies dalej przyjmuja? no to ktos dobrze napisal-taksa pozostaje

Gość króliczycka
współczuję, mój zdechł z przejedzenia, miał biegunkę i okropne wzdęcia, mimo to jadł jak szalony, i bardzo mi go było szkoda. Mimo podania lekarstw padł. Jutro szybko do weterynarza!

Gość Nataliammmmmmmmm
Dziwnie się napina gdy chce oddać mocz. Może to będzie jednak ta kamica..Jutro z samego rana pędzę do weterynarza.. A orientuje się ktoś z Was ile może kosztować zabieg wycięcia takich kamieni u króliczków. Czy to są bardzo drastyczne ceny? Nie żebym żałowała pieniędzy na mojego, ale już wcześniej mój pies miał poważne problemy zdrowotne, na leczenie poszło kilka tys.a i tak nic to nie dało...

Gość Nataliammmmmmmmm
Niezależnie czym by się tego zabiegu nie wykonywało, wie ktoś może ile to może kosztować? bo jak 10000000 to dziękuję...

Pytam się bo to nie jest inwazyjne i raczej mniej skomplikowane więc myślę, ze tańsze. Ale też nie wiem czy w leczeniu zwierząt to się wykorzystuje. Nie mam pojęcia jakie mogły by być koszta :( Jeśli to kamica to to się łaćzy z innymi działaniami więc może nie tak dużo

Gość SamathaHAHAHAH
cukrzyca jak nic. uspic

Gość Nataliammmmmmmmm
Tak czytam o chorobach królików i jednak myślę, że będzie to raczej zapalenie pęcherza albo kamica.. Jego objawy na to wskazują.....

Gość srutupierdutu
jak padl dlugouchy gad mojej narzeczonej - nie bylo mi go szkoda - to sie je a nie choduje!

Gość rambabambus
króliki to cweeeele!!!! powinno sie mexczyc i trupic!