Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molotov Daiquiri

o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość Molotov Daiquiri

Sytuacja jest taka: poznałem pewną dziewczynę na uczelni. Spędzamy razem okienka między zajęciami. Ona wprost okazuje mi zainteresowanie np. głaszcze mnie w rękę, przytula się, ukradkiem patrzy na mnie, często się śmieje i lubi patrzeć mi w oczy i widać wtedy że jej się podobam. Bawią ją moje żarty i podoba się sposób bycia. Jednak nie da się jej zaprosić na normalną randkę. Ledwo wyciągnąłem ją na śniadanie a potem na obiad. Ciągle się usprawiedliwia, że np. idzie teraz na pocztę, do bankomatu, nie będzie tego jadła, bo chce coś szybkiego, chce się wyspać, itd. Jak jestem z nią wśród znajomych to się tak zachowuje jak wyżej, jednak poprosić o prywatne spotkanie to już trudniej. Dobiła mnie gadaniem o tym, że w sierpniu jedzie na wesele kogoś z rodziny swojego chłopaka (którego nigdy nie widziałem, nie mam żadnych danych o nim). Czego ona chce ode mnie? Jak myślicie co czuje w stosunku do mnie?

Gość pimparampampam
kij wie co jej po glowie chodzi, ale uniwersalna rada jest taka: olej ja, traktuj jak kazda inna kumpele, daj do zrozumienia ze spotykasz sie z jakas dziewczyna albo zacznij flirtowac z innymi kolezankami. jak jak jej zalezy, sama przyleci

Gość panienka kkkkk
podobasz sie jej i chce zebys o nia bardziej zabiegal

Gość lalalallallal
kolego wszystko jasne. spodobales sie jej bez watpienia. dlatego takie gierki odwala, bo ma chlopaka. z jednej strony chcialaby sie do ciebie zblizyc, ale z drugiej wie ze nie powinna i dlatego odmawia bycia z toba sam na sam, bo boi sie co by sie moglo stac. proste jak drut :) a co ty z tym zrobisz to nie wiem. musisz sie zastanowic, czy ci na niej zalezy, czy tylko kumpela.

Gość babadag
pojebana normalnie. i jeszcze tylko rani cie wspominając o chłopaku. wszystkie takie jesteście. mężczyzna=gentleman, a kobieta=podła suka. zawsze