Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znaczek_zapytania

Rozdziewiczanie

Polecane posty

Gość Znaczek_zapytania

Powiedzcie mi czy facetom daje satysfakcje rozdziewiczanie kobiety? Powiem tak, chodzi o to, że jestem jeszcze dziewicą, ale planuję rozpocząć współżycie. Myślałam jednak, zeby sobie wcześniej przebić błonę dziewiczą, żeby nie było problemów za pierwszym razem. Mój facet wie, że jestem dziewicą i tak sobie myśle, że może on będzie miał satysfakcję, ze może mnie rozdziewiczyć. Jeśli tak, to nie chcę mu zabierać tej przyjemności. No i nie wiem sama, co zrobić.

Gość gosc xxx
omg! ja to w zyciu bym sie sama za to nie zabrala, no kurna kochany facet niech pomoze bo ja to sama bym sie cykala (bol itp) pozatym to taki bezuczuciowe samemu;(

Gość Lily Ch.
Zgadzam się, że to bezuczuciowe. Idiotyczny pomysł! Jak pierwszy raz to tylko z facetem! Myślę, że będzie miał z tego satysfakcję. ;)

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1234
jak juz wie ze jestes dziwczia niech on Ci w tym pomoze, uczestniczy

Gość Znaczek_zapytania
Wiem, że bezuczuciowe... Ale bym miała za sobą już ten ból właśnie i myśle, ze stosunek by był lepszy i dla mnie i dla niego.

Gość Znaczek_zapytania
Jeśli będzie miał satysfakcję, to wtedy bym chciała, żeby on to zrobił. Tylko, żeby tę satysfakcję miał. Niech może panowie też coś powiedzą na ten temat.

Gość Lily Ch.
Absolutnie się nie zgadzam! Nie lepiej żeby on był przy tobie w tej być może niełatwej chwili? Jeżeli będzie delikatny, ostrożny to na pewno nie będziesz czuć się aż tak dyskomfortowo. Poza tym co on sobie pomyśli, jak się poczuje gdy dowie się, że sama pozbawiłaś się dziewictwa??? Uzna cię za kompletną kretynkę!

Gość Znaczek_zapytania
Może za kretynkę mnie nie uzna. Ale myślę sobie właśnie, ze moze będzie niezadowolony, że nie zostawiłam dla niego tego zadania, tylko sama się za to zabrałam...

Gość Lily Ch.
Na pewno będzie niezadowolony!

Gość Girlanda
Jak tak, to chyba jednak zostawię jemu to zadanie. Bo chcę, żeby miał satysfakcję.

Gość xxAgniecha88'
no to problem z głowy. a czemu nick zmieniłaś?

Gość Znaczek_zapytania
Mam kilka nicków. On mnie rozdziewiczy. Zerżnie mnie, a ja będę prosiła o więcej, a krew będzie się lała strumieniami. Niech ma satysfakcję.

Gość Znaczek_zapytania
Te dwa wyzej to nie ja pisałam.

Gość Znaczek_zapytania
Wniskuję, że ktoś, kto gdzieś wcześniej się podszywał za Girlandę, chciał się podszyć pode mnie i zapomniał wpisać mój nick. Jednak idiotów nie brakuje. Ale słabe te podszywy. Musisz popracować, podszywaczu!

Gość Znaczek_zapytania
Pisze trzecią wypowiedź z rzędu...No cóż. Ale teraz do tematu. Chyba macie rację. Wolałabym mieć to za sobą. Jednak chcę, żeby mój facet był zadowolony. A błona i tak musi się przebić. Dlatego bardziej chodzi mi o to czy partner będzie miał satysfakcję.

Gość Babook
Oczywiście, że im na tym zależy!!! Opanuj się. :classic_cool:

Gość Znaczek_zapytania
A to moja 4 wypowiedź. Mam 50 nicków na kafe i sie gubie. Może zrobie to z psem. niech mnie rozdziewiczy

Gość Znaczek_zapytania
Znowu podszyw! Jak piszecie, że facetowi na tym zależy, to faktycznie zostawię to dla niego. I się opanuję ;) W razie, jak będę miała jeszcze dylemat, to chyba porozmawiam z moim partnerem na ten temat. Tym bardziej, iż wiem, ze z nim mogę, bo cenimy sobie szczerość. Temat zamykam, bo podszyw tu włazi i nawet sam nie wie, za kogo chce się podawać, a poza tym, idę spać. Dobranoc. Dziękuję za wypowiedzi. :)

Gość Ja tam się masturbuję już od
dawna i mam gdzieś satysfakcję faceta. Nie jestem krową na targu żeby ktoś mi zaglądał czy mam błonę. :o Zresztą nie idzie tyle lat wytrzymać bez niczego. Nie wiem jakim cudem wcześniej cię nie ciągnęło. Mi zawsze podczas podniecenia paluszki same do pochwy wchodziły.

Gość Babook
Kurde, mam nadzieję, że to jeszcze przeczytasz. Powinnaś się zawsze jego pytać, a nie na forum. Po prostu dzięki rozmowom się zacieśniają więzi, ma się wtedy poczucie zaufania.

Gość Lily Ch.
Mi się nie udał pierwszy raz, juszyłam jak zarzynana świnia. Tobie suko też nich się teraz nie uda! Buahahaha!!!

Gość popierdolonamarzycielka
kurde, a ja nie mam błony, szukałam nie raz;)

Gość Lily Ch.
Ale mój facet to sadysta i był zachwycony moim bólem. Specjalnie ruszał od razu chujem mocno. Zaraz też będzie mnie jebał analnie bez nawilżenia. Myślę o rekonstrukcji błony żeby jeszcze raz mógł ją przebić.

Gość Studenciak 21
Rozdziewiczam kobiety i oferuje usługi seksualne za darmo dla fajnych dziewczyn u mnie( kolacja itp) mam 21 lat

Gość gość
Nie pytaj o takie sprawy na forum bo tu szajbusów nie brakuje ...wystarczy poczytać komentarze ...porozmawiaj szczerze ze swoim facetem ...będzie zachwycony że może to zrobić ze swoją cnotliwą kobietą. Facet.