Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GaBI BOn

Etiaxil, pomaga?

Polecane posty

Gość GaBI BOn

używaliście etiaxilu? daje to coś? sa jakies skutki uboczne? a co po przerwaniu używania? a moze jest jakiś tańszy zastępczy, ale równie dobry?

Gość promykkk
uaywam go od 5 lat i jest naprawde dobry tylko trzeba stosowac zgodnie z zaleceniami, nie czesciej i nie mniej a juz napewno po depilacji 24 h bo mozna oszalec nie znalazlam nic zastepczego, stosujac wg zalecen starcza na dlugo a przy tym komfort i nie niszczy ubran

Gość GaBI BOn
a w momencie kiedy przestane go uzywać całkowicie, nie będe bardziej się pocić niz przedtem?

Gość antidral
antidral. Jest tanszy i tak samo skuteczny.

Gość Pocipacha
Perspiblock równie skuteczny. Używałam jednego i drugiego.

Gość GaBI BOn
a ile kosztuje antidral?

Gość promykkk
nie polecam zastepczych bo nie stosowalam ale jesli przestnie uzywac nie pocisz sie bardziej

Gość GaBI BOn
wyczytałam że antidral ok. 15 zł, tak? ale jeszcze jedno pytanie! czy nie niszczy ubran? tego sie najbardziej boje...

Gość używałam antidral
nie niszczy ubrań. Moja rada - używaj go tylko wieczorem, rano zmyj i uzy antypierspirantu. Mnie po tym stasznie swędziały pachy. Teraz używam etiaxilu, za który zapłaciłam 28 zł. Więc antidral jest dużo tańszy, jest go znacznie więcej

Gość llolo
bloker ziaji, kosztuje ok. 8 zł, a działa lepiej niz etiaxil. inne specyfiki sie nie do niego nie umywają. parę osób z mojej rodziny też stosowało i są zadowoleni. :)

Gość GaBI BOn
a ten bloker ziaji jest dostępny w rossmanie?

ja uzywam tylko i wyłącznie etiaxilu do skóry wrażliwej. Antidral kiedyś kupiła, bo jest tańszy (ok. 12zł), ale tak niesamowicie podrażniał skórę, że nie mogłam spac w nocy, a jak już przezyłam, to miałam zaczerwienienie i ranki. A i nie stosowałam na świeżo wydepilowaną skórę, robiłam wszystko wg instrukcji. Ale może ciebie nie podrażni. A etiaxil jest super, prawie nie piecze, podrażnień nie ma, potu tez nie:) I oprócz tego piję codziennie szklankę szałwii, bo też pomaga na pocenie.

Gość GaBI BOn
halo? bloker ziaji dostępny w rosmanach? poczytalam troche, wypowiedzi ze stycznia sugeruja ze nie, ale moze juz sa w rosmanach? ktos cos wie?

Gość a!na!
nie ma blokera ziaji w rossamnnie; ja kupilam w realu, za okolo 5 zl dla meza; nie wierzylam ze moze zadzialac, ale dziala rewelacyjnie; jak najbardziej godny polecenia

Gość GaBI BOn
dzięki! chyba zdecyduję się na ten bloker ziaji. :) zaraz pędzę na poszukiwania! :)

Gość GaBI BOn
działa! :D kupiłam ziaja bloker i działa! rewelacja! polecam. wczoraj poszłam do pracy, zwykle juz na samym wejsciu miałam tzw koła... :( dramat... i tak do końca dnia. a wczoraj suchutkie paszki!!! :D dziękuję wam dziewczęta! :D:D:D mam nadzieję, że tak będzie juz zawsze. przytaczając słowa z reklamy: zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie. pozdrawiam.:)