Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różyczka czerwona

D u k a n - dla tych które nie mają swojego miejsca na forum.

Polecane posty

Gość magiadance
żegnam się tymczasem powodzenia Wam wszystkim :)

Gość mysle o diecie
madziulkaaa1 przepraszam za opoznienie ;) ale w pracy jestem i nie zawsze udaje mi sie byc na bierzaco :P hehe to mi zajelo chyba miesiac... bo pozniej przez kolejne 2 mce diety nic mi nie spadlo, ale to ani grama! :(

Gość maantra
Magia - dzięki, komputer mnie wywalał przez cały czas :O To się może skuszę.. Poczytam jeszcze najpierw.

Jestem dziewczyny :) zdaje sprawozdanie co i jak. Na przekąskę między śniadaniem a obiadem zjadłam trochę twarogu wiejskiego z biedronki pycha! I polędwice z kurczaka 4 plastry. Dziewczyny polecam polędwice z kurczaka podwedzana 0.5 g tłuszczu! Z firmy świat drobiu jak dobrze pamiętam. A jak tam wy sobie pojadłyscie? I co planujecie na obiad? Ja klopsy gotowane z mielonej szynki i trochę wiejskiego :)

jestem na drugiej fazie więc powiem Ci co np jadłam dzisiaj: na śniadanie owsianke, na obiad zjadłam sałatke z ogórka, pomidorów, rzodkiewki, chudej szynki z piersi kurczaka + przyprawy + jogurt naturalny dalej zjadłam mus czekoladowy Dukana i jak na dzisiaj to tyle, oprócz tego staram się dużo pić wody. ale coś marne efekty. wydaje mi się, że jem raczej wszystko umiarkowanie i tak jak powinnam...

Gość lovelymybody..
powodzenia - ja po ducanie straciłam połowę włosów, "zwiędłam" - zaczęłam brzydko wyglądać na buzi, do tego poroniłam, co było największą dla mnie tragedią - jeśli lubicie za wszelką cenę robić sobie spustoszenie w organiźmie - to powodzenia, tylko potem dzielnie znoście rezultaty. Teraz od 2 miesięcy chudnę zdrowo - jem co chcę, byle nie po 18tej, codziennie robię 10 km rowerem i co 2 dni 30 basenów, 2 razy w tyg-siłownia. Po żadnej diecie nie będziecie wyglądać tak jak ja teraz - jędrnie i szczupło, bez fałdek ani brzydkiej skóry. Zamiast ruszyć 4 litery i mieć trwałe rezultaty to wolicie marnowac czas i zdrowie na kolejne "diety-cud". Dodam, że przed dietą wyniki miałam super, a zabrałam się do niej razem z książką ducana. To była pierwsa i ostatnia dieta na której byłam.

lovelymabody.. - dziękujemy i powodzenia tobie :) ps. Nie każdy tak jak ty nic nie robi tylko myśli jak tu ćwiczyć by schudnac. Połowa z nas na porządne ćwiczenia zwyczajnie NIE MA CZASU !

Gość ilka...
Przygarniecie jeszcze jedną grubiutką duszyczkę???

Gość ilka...
Mam 23 lata od 2 miesięcy patrze na to co jem ale teraz pozwalam sobie na wiecej, schudłam 6 kilo i od dłuższego czasu mysle wlasnie o Dukanie. Dzieki Wam wiem ze to wlasnie ten moment i od jutra startuje:):) Chcialabym schudnąc jeszcze 8 kg i wtedy bylabym najszczesliwsza babeczka pod sloncem:)

Ilka gratuluję 6kg spadku:) a kolejne 8kg to nie dużo. Na D. NAPEWNO Ci się uda. Jestem pewna :) o ile będziesz się trzymać zasad :) a uwierz że można dobrze zjeść:)

Gość ilka...
Ale jak myslisz, w jakim czasie powinno mi poleciec?ja juz tak bym chciala byc szczuplutka:)

Gość mały duży głód
Cześć wszystkim , dołączyłam niedawno do innego topicu , lecz pozostała tam chyba tylko jedna osoba , a to dopiero 3 dzień;p tak jak pisałam w tamtym topicu opowiem Wam o moich celach i nadziejach;p jestem bardzo mile zaskoczona bo z 70,2 przy 172 schudłam do 67 kg w te trzy dni. Oczywiście to pewnie kwestia wody itd, jednak motywuje mnie to niesamowicie;) mój wymarzony cel to 60 kg. Od dziś rana ćwiczę i biegam i mam nadzieję, że już tak pozostanie codziennie. ;) Życzę powodzenia i wytrwałości i jeśli mogę to będę tutaj pisała regularnie:)

różyczka czerwona - może masz racje, bo rzeczywiście nieregularnie jem. Po prostu różnie to bywa, czasem mam długo zajęcia, a czasem mam tylko godzine przerwy i nie zdąże wrócić do mieszkania i czego konkretnego zjeść. schudłam tylko 2,3 kg...

niedotykalna tak więc jestem prawie pewna że w tym tkwi problem. Długo nie jesz potem organizm przed obawa o kolejna taka sytuację zaczyna gromadzić tłuszczu nawet gdy zjesz malutko. Próbuj mieć zawsze coś pod ręką choćby jabłko.

Witajcie :) niedotykalna ja sobie czasami pozwalam na małe jabłko choć nie namawiam jest wiele innych alternatyw. A tak nawiasem to ciekawe czy któraś z dziewczyn się dziś odezwie... Pobudka! :) miłego dnia życzę i czekam na wpisy :)

Gość ilka...
Dzien dobry dziewczyny:)co jecie dzisiaj na sniadanko??:)

Hej Dziewczyny! A ja wam na zachętę napiszę ze mi się udało na Dukanie schudnąć 11 kg. i mam wszystkie włosy, cery nigdy nie miałam jakiejś cudownej więc ani się nie pogorszyła ani nie polepszyła ;). Trochę to trwało bo od stycznia się męczę, ale od maja jestem właściwie w 3 fazie i nadal troszeczkę chudnę. Zaczynałam z waga 68 kg. teraz jest 57 i coś w zależności od cyklu, niestety my kobiety tak mamy :( Nie trzymałam się diety jakoś rygorystycznie, jak byłam chora to jadłam normalnie, jak były walentynki to świętowałam, a jak święta to już całkiem wiadomo ;). Jednak ta dieta ma to do siebie że zawsze grzecznie do niej wracałam po wybrykach nie było z tym żadnych problemów. Teraz wszyscy w koło mówią że dużo schudłam, i ładnie wyglądam i że już wystarczy, a mi aż skrzydła rosną jak to słyszę. Powodzenia wam życzę i jak coś to mogę trochę doradzać, bądź dzielić się doświadczeniem

uuuu stary strażnik mi siedzi na dole, a ja tak często na kafe jestem, że nie pamiętam jak go się zmienia...

Gość a ja czytam was i
się zastanawiam ,czy dziewczyna , która poroniła po dukanie , to co w ciązy była na diecie ??? Na dukanie? Czy ona nienormalna? Chyba zdrowie dziecka ważniejsze niż figura... A jeżeli zaszła w ciąże po diecie , to po co się odchudzała skoro planowała dziecko? Głupstwa piszą , żeby tylko straszyć. Jak się będzie postępować zgodnie z dietą to nic się złego nie stanie.Z tym , że to jest dieta dla zdrowych osób. Zresztą dukam zaleca przeprowadzanie badań kontrolnych dla pewności.

a ja czytam was i - oczywiscie, masz racje. jesli ktos stosowal jakakolwiek diete w ciazy to glupota ludzka faktycznie nie zna granic. dziewczyny gdzie wszystkie jestescie??????? halo!!!!! :):) :D

Gość a ja czytam was i
Też się przymierzam do dukana, już kilka razy zaczynałam ale cos mi to nie wychodzi. Teraz od poniedziałku się trzymałam a tu wczoraj wieczorem nie potrafiłam odmówić kawałka tortu!!!!! Klęska zupełna. Ale nie poddaję sie , bo muszę schudnąc. Ksiażke już dawno kupiłam i przeczytałam i wiem że warto przejść na proteinową , ale zawsze cos mi przeszkodzi. Podziwiam tych , którzy potrafią wytrwać w diecie.

kawalek tortu to nie tragedia ale staraj sie nie podjadac :) jestem w 2 fazie i sama mam ochote rzucic sie na wszystko co jest do zjedzenia... ale 3 mam sie poki co. a z jakiej wagi startujesz?