Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okoko2365

co kupujecie mamom ? bo nie mam pomysła!

Polecane posty

Gość okoko2365

na jutro

Gość alaaa ma kotaaaa
rózyczki w doniczce kupiłam w biedronce :)

Gość ja kupilam ozdobna
swiece. taka w malowanym szkle. kosmetyki - krem do ciala i kupuje kwiatki. ot takie rzeczy jak kupisz kwiaty to wystarczy. Ja dostane zapenwe "tylko" calusa od mojego 7 mies. synka:)

kwiaty do zasadzenia na ogrodzie :) mówi o tym od dawna i jakoś sama nie może się do ogrodniczego wybrać :P idziemy razem z braćmi i kupimy coś ładnego :) dziś jeszcze dokładnie podpytam co by chciała :)

Gość aanulaakk
ja kupiłam mamie portfel. Ostatnio wspomniała, że musi sobie zakupić bo stary już ma zniszczony, więc zakupiłam portfel :)

ja kupuje biovital, bo ma problemy ostatnio zdrowotne, i coś wspomniała ostatnio, że musi go kupić :)

Gość bajki bajki :)
ja w tym roku mamusi kupilam zestaw witamin i troche slodyczy aby oslodzic zycie w poprzednie lata zestaw kosmetykow glukometr kwiaty cos do ubioru bielizne zalezy co potrzebuje co roku trafiam ;)

Gość salianka
Często mamie kupowałam coś do dekoracji domu,bo to był jej konik.Dla drugiej zazwyczaj książki (oczywiście z dedykacją) -uwielbia czytać.Czasem kupię jakąś fantazyjną roślinę,elegancka apaszkę,coś z biżuterii ...

Gość A ja pujdę do sklepu
i kupię znicz

Gość głównie chyba chodzi
Ja zazwyczaj kupuję srebro (obydwie z momą jesteśmy sroczki :P) + kwiaty - najlepiej anturium :) a w tym roku kupiłam super tusz do rzęs i lakier do paznokci w jej ulubionym kolorze, bo wiem, że potrzebowała. Mamie to chyba jeszcze najmniejszy problem coś kupić.. ja mam zawsze 100 pomysłów, tylko nie zawsze fundusze mi pozwalają :(

Gość nnnmhmjmj
ja swojej kupiał sandalki,sama sobie wybrała a ja zapłaciłam :-)