Gość Heldziunia Napisano Październik 11, 2011 a ja wczoraj dostałam przesyłke, dziś wzięłam pierwsza tabletkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Debeleya Napisano Październik 14, 2011 tydzień minał a z nim 1,10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ABS 0 Napisano Październik 14, 2011 a wy to bierzecie codziennie czy raz na 5 dni tak jak jest zalecane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Debeleya Napisano Październik 16, 2011 ja raz na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heldziunia Napisano Październik 18, 2011 ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DoniaR Napisano Październik 21, 2011 Również skusiłam się na ten spalacz i czekam na przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Debeleya Napisano Październik 23, 2011 Dziś mam juz mniej o 2,10 kg (drugi tydzień zakończyłam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Październik 26, 2011 właśnie zaczęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heldziunia Napisano Październik 28, 2011 no to powodzenia i daj znać jak idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Październik 31, 2011 Na razie nie ma się czym chwalić, po 5 dniach ulżyło mi tylko o 0,80 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DoniaR Napisano Listopad 3, 2011 Po tygodniu z biominsil schudłam 1,30 kg - to mój życiowy tygodniowy rekord :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heldziunia Napisano Listopad 4, 2011 Ładny wynik, ja już wkrótce kończę przyjmowanie Biominsil a obiecałam sobie, że się zważę dopiero po zakończeniu kuracji. Jedno jest pewne ciuchy są luźniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ivea Napisano Listopad 7, 2011 Ja też chcę wypróbować ten spalacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Listopad 9, 2011 Dwa tygodnie i jestem lżejsza o prawie 2,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heldziunia Napisano Listopad 13, 2011 Koniec kuracji, skończyłam biominsil i pożegnałam 4,5 kg. Życzę wszystkim powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ivea Napisano Listopad 16, 2011 Gratulacje Heldziunia, ja dziś zamówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Listopad 18, 2011 Trzy tygodnie i 3,20 mniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DoniaR Napisano Listopad 21, 2011 Skończyłam. Schudłam równo 4 kg. Kuracja świetna polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowana1986 Napisano Listopad 21, 2011 Witam mam pytanie gdzie można kupić BioMinsil bo ja zakupiłam na tej stronie http://www.schudnijznami.com.pl/ ale muszę czekac na niego aż dwa tygodnie jak dla mnie za długo ktos poleci inny portal albo może dostepny jest w aptece?? Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heldziunia Napisano Listopad 24, 2011 Nowana z tego co wiem, to tylko tam można zamówić BioMinsi. Moja siostra też zamówiła i wczoraj zadzwonili do niej aby przeprosić za długi czas oczekiwania ale mają tyle zamówień, że nie nadążają ze sprowadzaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Listopad 27, 2011 skończyłam i pożegnałam 4,5 kg, aż chce się żyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heldziunia Napisano Listopad 30, 2011 schudłyśmy tyle samo, gratulacje kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Grudzień 2, 2011 gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Grudzień 4, 2011 ale Wy chudniecie aż zazdrośc bierze, mam nadzieje, że mi tez tak ładnie uciekną te kilogramy, zamówiłem BioMinsil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Grudzień 6, 2011 uciekną zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śnia Napisano Grudzień 9, 2011 a ja wzięłam się ostro za ćwiczenia i przez 16 dni schudłam 0,70 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Grudzień 12, 2011 kiedy ta paczka przyjdzie? czekam i czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Grudzień 15, 2011 paczka dotarła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Grudzień 17, 2011 no to do boju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DoniaR Napisano Grudzień 20, 2011 Cudownych Świąt Wam życzę i o chociaż o kilka kilogramów mniej w Nowym Roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach