Gość Rybitwa Napisano Grudzień 22, 2011 Ja też życzę Wam wspaniałych świat i szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy od tego jeszcze obecnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Grudzień 26, 2011 Miałam z tym poczekać do nowego roku ale moja waga przez te święta wzrosła o 1,20 kg, podajcie adres strony z tym Biominsil, żebym nie zamówiła jakiejś podróby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Grudzień 30, 2011 Ja zamawiałam na stronie: www.schudnijznami.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Grudzień 31, 2011 Dziękuję, właśnie złożyłam zamówienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Styczeń 3, 2012 Kończę trzeci tydzień i jak na razie mam na wadze mniej o 3,40 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Styczeń 6, 2012 Od skończenia BioMinsil jeszcze nic nie przybyło ale niestety nic mi tez nie ubyło i chyba nie ubędzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Styczeń 10, 2012 Wreszcie przesyłka dotarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Styczeń 13, 2012 koniec i 4,5 kg na wadze mniej, jestem bardzo szczęsliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gietta Napisano Styczeń 15, 2012 no nie dziwie się z takim wynikiem też byłabym szczęśliwa, ja chyba zamówię po wypłacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejsa Napisano Styczeń 18, 2012 ja też - czyli dopiero po 10.02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gietta Napisano Styczeń 19, 2012 ja mam nadzieje, że w okolicach 02.02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Styczeń 22, 2012 Po 10 dniach - 1,60 kg ubyło mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yoo Napisano Styczeń 24, 2012 Ja dzis dalam zamówienie na BioMinsil i tez chcem go próbowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Styczeń 27, 2012 To powodzenia Yoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gietta Napisano Styczeń 30, 2012 doczytałam się, że za BioMinsil płaci sie dopiero przy odbiorze więc zamówiłam. Zanim dostarcza to pensja już powinna być :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejsa Napisano Luty 2, 2012 oj kusisz mnie ta informacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejsa Napisano Luty 6, 2012 To ja też zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytrynetka Napisano Luty 7, 2012 Nareszcie się doczekałam na przesyłkę! A czekałam jakies 3 miesiące! :( Mam nadzieję, że było warto... od jutra zaczynam kurację + ćwiczenia na siłowni wymiennie z fitnessem. Zobaczymy jak pójdzie :) Zastanawiam się tylko dziewczyny, czy brać tabletki co tydzień czy co 5 dni... jak wy robicie? Mam nadzieję, że efekty będą widoczne! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Luty 9, 2012 Koniec kuracji a waga mniejsza o trochę ponad 4 kilogramy. Ja brałam co 5 dni tak jak jest w etykiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejsa Napisano Luty 12, 2012 Może ktoś podać skład BioMinsil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Luty 15, 2012 zielona kawa, ekstrakt z mniszka lekarskiego, olejki eteryczne z geranium i słodkiej pomarańczy, cytrynian wapnia, dwutlenek krzemu, olej słonecznikowy, węglan magnezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejsa Napisano Luty 18, 2012 Dzięki Rybitwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mynieczka Napisano Luty 18, 2012 A czy są jakieś skutki uboczne przy stosowaniu BioMinsil?Chciałabym zacząć je brać,ale boję się,że będę się zle czuła przez to,że te tabletki mają dużą zawartość zielonej kawy.Odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mynieczka Napisano Luty 19, 2012 Proszę odpiszcie jak się czułyście stosując BioMinsil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybitwa Napisano Luty 20, 2012 Jeśli o mnie chodzi to czułam się bardzo dobrze. Nie miałam specjalnego apetytu i w końcu "jadłam aby żyć a nie żyłam aby jeść" a mimo to miałam sporo energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mynieczka Napisano Luty 20, 2012 Dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Luty 21, 2012 U mnie było podobnie. Zamiast głodu odczuwałam pragnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yoo Napisano Luty 23, 2012 ja dostalam BioMinsil i od tygodnia schudnac 1,40 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejsa Napisano Luty 25, 2012 Brawo Yoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noima Napisano Luty 28, 2012 Dziś wzięłam pierwszą tabletkę Biominsil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach