Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieewiem czy dac

czy dac kwiatka tesciowej na dzien matki??

Polecane posty

Gość nieewiem czy dac

nie wiem czy powinnam dac kwiatka na dzien matki mojej tesciowej.. ona mnie obGADUJE, naprawde dowiedzialam sie jakie glupoty na mnie wygaduje, wyzywa od nierobow, od ksiezniczek itp( dowiedzialam sie od kogos) ogolnie widac ze mnie nie lubi a nie wiadomo dlaczego:( moj mąż powiedzial że nie pojdzie do mojej mamy dac kwiatka ani nic bo za daleko i zebym sama z dzieckiem jechala, wiec pojade do mojej mamy jutro, a do tesciowej po drodze wpasc z wozkiem???? co byscie zrobily??? dodam że musialabym specjalnie jechac w innym kierunku autobusem niz do mojej mamy.... wiec moze jej nie dam lub dam w niedziele bo nas zaprosili na obiad????

zadzwon z zyczeniami, a kwiatka mozesz dasz przy okazji

Juto jest dzień Matki a nie dzień teściowej ,ja nie daje mojej nic ,życzeń też jej nie składam .

a co ci szkodzi dać choćby kwiatka lub bombonierkę??? Ale macie problem.

Gość pr.....
To dzień mamy nie teściowej, wiec nie ma mowy, moja na pewno nie dostanie, ja od niej na dzien dzieka tez nic nie dostaje:D

Gość nieewiem czy dac
mysle ze moze nie dam, bo i po co, skoro w zeszlym roku dalam kwiatka slicznego w doniczce(ma go do dzis) i takie lubi, a i tak mnie ogADYWALA, widac ze mnie nie lubi.... zreszta mąż do mojej mamy nie idzie... no nie? a moze jak jej nie dam to tym bardziej mnie znienawidzi i bedzie gadala do innych: taką mam synowa co mi nawet kwiatka za 4zł nie dala

Gość ja nie daję niby czemu
Jest dzień Matki i jest dzień teściowej, więc nie widzę powodu, żeby dawać teściowej kwiatka nie w jej dzień. Teściowa dostała ode mnie kwiaty i b. dobry krem na dzień teściowej, a w Dzień Matki mam zamiar uhonorować wyłącznie moją mamę, do teściowej nawet nie będę dzwonić, niech mąż dzwoni, to jego matka, dla mnie jest teściową.

Gość salianka
Gdzieś już był podobny topik. Wszystko zależy od tego,jakie macie relacje. Ja mam to szczęście,że przez teściów jestem traktowana jak córka,więc ich też traktuję jak rodzicó i pamiętam o dniu mamy,taty,urodzinach itp.Zawsze staram się zrobić jakiś drobny upominek. Ale znam takie sytuacje,gdy na teściową patrzeć synowa nie może (i z wzajemnością),więc nie składają sobie nawet życzeń.

Gość ssddgf
to jest chore w ogole mowic do swojej tesciowej 'mamo' nie mowiac juz o dawaniu kwiatka na dzien matki !!

nigdy w życiu, co to w ogóle za zwyczaj składania życzeń czy dawania kwiatków dla teściowych na dzień matki. Mamę mam tylko 1 i ukochaną i nie wyobrażam dać obcej, TAK OBCEJ bo to matka mojego męża a nie moja kobiecie kwiatka czy złożyć życzenia z okazji dnia matki czyli osoby ,która kocha mnie najmocniej na świecie i wiele ze swojego życia dla mnie poświęciła :)

Gość SIOSTRA SIOSTRY
DZIEWCZYNO NIE WYGLUPIAJ SIE. MASZ WREDNA TESCIOWA, A POBIEGNIESZ DO NIEJ Z KWIATKIEM? NIEEEE!!

Gość bzdoora
A pewnie, daj kwiatka i życz, to dla mamy, coby mnie mama nie musiała OBGADAĆ, że ma wredną synową, choć pewnie i tak wszyscy o tym wiedzą - z uśmiechem na twarzy.

Gość do teściowej na dzień matki?!!
Z jakiej racji - nie odróżniacie teściowej od własnej matki? Dzień Matki to święto osoby, która Was urodziła i wychowała, a nie osoby, która urodziła i wychowała waszego męża, ona ma swoje święto!!! Dla mnie jest to szokujące, że chcecie w ogóle jej życzenia składać, to mąż powinien swoją mamę odwiedzić, a wy swoją, ewentualnie oboje do do obu mam, ale żeby synowa teściowej składała życzenia z okazji dnia MATKI???

Gość ssddgf
dokladnie!! dla mnie szokujące jest mowienie do tesciowej MAMO!! albo mowimy do niej na pani albo po imieniu! NIGDY MAMO!

Ja już przestałam :-) I mam święty spokój :-) Ona mi w Dniu Dziecka nie składa żadnych życzeń. Nawet moim dzieciom 01 czerwca nie składa, a one zawsze chodzą w Dniu Babci z kwiatami...

Gość ale teściowa nie jest...
"a moze jak jej nie dam to tym bardziej mnie znienawidzi i bedzie gadala do innych: taką mam synowa co mi nawet kwiatka za 4zł nie dala" ...Twoją matką tylko Twojego meza i to on sie powinien zatroszczyć o kwiatka dla niej. z Twojej strony wystarczy jak zadzwonisz i złożysz życzenia.

Ja nie daje.Matke ma sie tylko jedna.Maz jedzie do swojej mamy,a ja do swojej i tak jest ok.

Gość flaffffffffffffffffffik
ja tez bym nie dala.w zyciu.takiej wrednej suce.tesciowa to nie mama .tesciowa to wogole nie rodzina:):):)

Gość arararararrr
Ja dopiero bede miała tesciową, ale juz wiem, że na dzien matki dostanie ode mnie fige z makiem.

A jaką masz gwarancję że osoba która sprzedała Tobie takie informacje że niby teściowa obrabia Tobie dupę są prawdziwe? Ja na Twoim miejscu wyjaśniłabym tą sytuację z teściową! A co do tematu ja co roku idę do teściowej z życzeniami + jakimś drobiazgiem.Korona mi z głowy nie spadnie.Mimo że nie palam do niej miłością.

Gość ale to nie chodzi o to
że komuś spadnie korona tylko o to, ze to nie jest matka, więc z jakiej paki życzenia/prezenty/kwiaty? ktos dobrze napisał-nie odróżniacie teściowej od własnej matki?

Gość nnnmhmjmj
ja nie składam bo to jest tesciowa tez uwazam ze mam jest jedna ale mówie do nij mamo bo nie wyobrazam sobie inaczej

Gość gość
jak uwielbiasz róże to kup pościel w róże 3d są teraz przepiękne pościele w 3d a nie nudna krata czy pasy, ja ostatnio tesciowej kupiłam pościel w kwiaty była bardzo zadowolona aż widziałam po wzroku, że zadowolona, kupiłam tutaj http://www.elway.biz/33-posciel-3d bo sprawdziłam już wcześniej i mają bardzo dobrej jakości pościele a teraz dodatkowo wyprzedaże więc polecam tym bardziej :)

Gość gość
My idziemy do mojej mamy i do mamy meza, tak jest sprawiedliwie ;-)