Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

Drzewko z czerwonymi kwiatami

Polecane posty

Może ktoś pomóc. Niedaleko mojego bloku rośnie drzewo, które raczej nie jest jakies bardzo wysokie, z taka rozłożystą koroną. No i takie bardzo czerwone kwiaty na niej rosną. potrzeba mi nazwy tego drzewka i kurcze nie moge znaleść nigdzie. Potem wieczorem zrobie fotke i wstawie gdzieś na neta, no ale może ktoś wie o czym mówie. W moim mieście już z 5 takich drzewek widziałem wiec może ktoś wie o czym mówie. O ile pamietam to z tego drzewa potem sie robia takie owoce (cos na wzór owoców) w krztałcie takich niedojżałych, zamkniętych pączków jak w krzewie rózanym :)

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
podaj Twój adres, to sprawdzimy panienko

Gość botanik z dziada pradziada
to jest klaptalonia syberyjska

Gość niusdf
No jeżeli "w krztałcie niedojżałych" - to może być tylko Debilus gramatikus-ortografianus, nic innego. Niestety szeroko rozpowszechniony w przyrodzie...

A to nie.... takie domowe krzaczki mnie nie interesuje. Widze że tobie sie bardzo podoba...no ale mnie drażnią..

No właśnie to nie to....kwiaty są o wiele bardziej ciemniejsze...taka powiedzmy koloru krwi odtlenowanej :P

Gość niusdf
Do "nie mam ani jednego" - i po co ci było gadać z głupimi? Naprawdę myśłałeś (aś) ze toto che się czegos dowiedzieć?

Napisałam że potem zrobie fotke i gdzieś na forum botanicznym wstawię, no ale pomyslałam sobie ze "a nóż ktoś bedzie wiedzieć". No ale widze że normalna konwersacja nie może sie nawiązać bo od razu kretyni wytykają błedy i bawią sie w dzieci neo. No ale dzięki za zmarnowanie mego czasu. pozdro

Gość fryyyyyyyyyyytkowa
idź na erotyczny