Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uriuytruytritereitur

Jak mniej więcej wygląda biust w rozmiarze 60D?

Polecane posty

Macie jakieś zdjęcia?

Gość ja mam 70D :)
:)

Gość pytanie o odstawienie
A kojarzysz 75B? Miseczka podobnej wielkości, nieco szersza, ale obwód mniejszy. A propos, ile razy byłam w sklepach z bielizna i powiedziałam, że poszukuje 65 D, to niejednokrotnie sprzedawczynie zdziwionym wzrokiem mówiły "miseczka D jest duża, a pani nie ma jej na pewno" :o

Grze kupujesz swoje 70D? Ja mam z tym straszny problem!

Hm, ale w takim razie jakbyście oceniły wielkość takiego biustu?

Małe, ale jędrne :) Chociaż mój facet mówi, że są w sam raz.

Ah, ok :) Pytam z ciekawości, a na żadnej stronie ze stanikami nie znalazłem (do danego modelu stanika jest jedno zdjęcie na wszystkie rozmiary, wiecie o co chodzi :D )

Gość popopopo
Ooo, to mój rozmiar :D Powiem Wam, że do niedawna cycki były moim strasznym kompleksem, ale teraz jestem z nich bardzo zadowolona :) Jestem szczupła a one są wprost proporcjonalne do mojej budowy Co prawda teoretycznie 60D jest moim rozmiarem, ale noszę też 65D, wszystko zależy od firmy :)

Gość lejla28
heh małe wcale nie znaczy jędrne..moja znajoma miała rozmiar 60C i cycki takie długie,wyciągnięte jak te murzynki z trzeciego świata :O

Gość popopopo
Ja mam okrągłe i jędrne :) Mam 22 lata i zastanawiam sie co zrobić, aby były takie jak najdłużej?

A od kiedy to "C" jest małe? Tyle lat żyję i dopiero się dowiaduję że duże są małe...

Gość lejla28
no pewnie ze C przy obwodzie np.60 jest małe...ale przy obwodzie 100 będzie bardzo duże....wszystko zalezy od obwodu

Gość popopopo
Rusłan, samo C nic nie znaczy, wszystko zależy od obwodu podanego obok. Tym sposobem 60C, 65D to są małe biusty

Gość lejla28
ja mam 70 H to według twojego toku myślenia powinnam przed sobą wozeczek pchać żeby na nim cycki wieźć :D:P

No nie wiem... C przy chudej dziewczynie będzie inne niż C u puszystej, ale i u jednej i u drugiej będzie duże. Chodzi o proporcje do reszty ciała. To że w ręce będą zupełnie inaczej się mieścić (bądź nie) jest mało ważne.

Gość 34r54t54y65u
na balkonetce jest katalog z biustami wszytskich rozmiarow,zobacz sobie tam jak wygladaja rozne rozmiary

lejla28 Wózek to nie, ale plecy z pewnością cię bolą...

Gość lejla28
nie,nie bolą...wyobraź sobie ze 70 H nie az tak duże jak niektórzy myślą.....zresztą na tej stronce co podałam tez jest pokazany 70H więc jak chcesz to rzuć okiem :)

Gość 34r54t54y65u
rusłan - kiedys bylo takie myslenie ze a to male b srednie c duze a d to pamela. Teraz juz tak nie jest, c to maly biust, powiedzialabym ze teraz okolice ff to niegdysiejsze c (oczywiscie zalezy tez od obwodu, ale tak na prosty,chlopski rozum moiwe)przeciez kazda kobieta ma inny biust, obwod,plastycznosc,a kazano nam sie wciskac wszytskim w jedyne sluszne 75C bleee

Gość lejla28
rusłan---> nie masz racji...C przy szczupłej osobie z małym obwodem będzie malutki biuścikiem...zrozum nie patrzy się na cyfrę a na obwód...

Gość lejla28
kiedyś to bylo tak ze te z małym biestem nosiły 70 A....ze średnim 75B...z z duzym 80D....a ze nic nie pasowało to sie nie liczyło.....sama kiedys nosiłam 80D i mysllałam ze dobrze,innych duzych rozm.nawet nie było....teraz w końcu firmy produkują duże miseczki z małymi obwodami i tak noszę 70H :)

Dlatego napisałam na początku komentarz pani w sklepie. Tutaj widzę podobnie się patrzy :) Co innego 80D a co innego 60D - różnica ogromna.

Ehhh. Ja tu nie o cyferkach. Dla mnie duże to takie które nie mieszczą się w dłoni, średnie to pasujące do niej, małe to mniejsze od powyższych. Wiem że cyrki są z kupowaniem, bo moja ma duże. I też były przypadki kiedy moja mówiła żeby podała E, albo F, a pani przynosiła C. "Bo pani przecież nie ma takich dużych" No i różnica Między D 80 a 60 jest ogromna. O ile 60D będą prawdopodobnie boskie to 80D już nie bardzo

Moje mieszczą się w dłoni (65-70D), ale w mojej szczupłej dłoni :) U mojego faceta natomiast się gubią w niej :)

Gość jak to jak to
glupoty piszecie, ja mam 65 e, f a jesli 60 to dalej w alfabecie i wcale w moja dlon sie nie mieszcza:) musze druga dołozyc, zeby zakryc cala piers :) moze macie 60 A ? :classic_cool:

Gość lejla28
hehe a w mojej dłoni się moje nie mieszczą bo są za duże,ale za to w dłoniach mojego męża leżą idealnie ;)