Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uriuytruytritereitur

Jak mniej więcej wygląda biust w rozmiarze 60D?

Polecane posty

Gość pytanie o odstawienie
Co za bzdurna strona! Wychodzi z niej, ze na mnie nie szyją staników :D

Gość wrioo
a rozmiar 65B, to wg was jaki jest? Fajny czy nie?

Gość jak to jak to
szyja, glupia ale trudno jest sobie dobrac 60/ 65 majac 106 w cycu zreszta wedlug tej tabeli mozna okreslic jaki sie ma rozmiar nie koniecznie ja stosujac, nie ? mnie stanik okrywa piersi do polwy i tyle :classic_cool: zadnych pusssapow bo

Gość 70E/75E
Ja mam 70/75 (zalezy od modelu), miseczka E i wcale nie sa jakies baaardzo duze. Zanim dowiedzialam sie, jaki jest moj wlasciwy rozmiar nosilam C, czasem D i wyobrazalam sobie, ze E musi byc olbrzymie (co tu mowic o jakich H ;) ). A tu sie okazalo, ze mialam zle dobrany stanik. Bielizne kupuje w Marks&Spencer, (czasem na ebay-u), ale mieszkam za granica, nie wiem, jak to wyglada w Polskich sklepach.

Gość olkaszczecin876
tak jak moj :D:D:D:D

Gość lejla28
65B jest malutki...czy fajny??...co kto lubi ;)

Zależy od kształtu, a nie rozmiaru. Chociaż duża część facetów patrzy wyłącznie na rozmiar.

Gość lejla28
ale trzeba spację usunąć

Gość jak to jak to
dobra, mam jednak wieksze, ale zeby nie wpedzac was w kompeksy dalam tamto zdjecie :P

ja mam 65FF a piersi nie sa w cale takie duze, srednie wiec ten 65B to jest bardzo maly biust

Gość dorooeoeee
czemu bardzo maly? B to duzy

Gość lejla28
kuźwa ile razy mamy tłumaczyć ze nie patrzy się na literkę!!!!...60B to groszki....a 120B to duże cycki...B nie jest równe B...

Gość dorooeoeee
moja kolezanka ma 70B i to calkiem ladny biust

Gość lejla28
lADY lOVE--> ale niektórzy tego nie mogą pojąć...dla nich C to duże i koniec...teraz ktoś wypalił ze B to duże...nie rozumieją że rozmiar zależy od obwodu,tłumaczysz a i tak jak grochem o ścianę

pewnie ma zle biustonosz dobrany.. tez kiedys nosilam 75B dopoki mnie tutaj dziewczyny nie zjechaly :P okazalo sie ze rozmiar mam zaupelnie inny

Gość lady lovee
klamie, mam dwa piegi, dlatego zajmuje sie doradztwem kolezankom, moze jak sobie popatrze na wieksze to ...:classic_cool:sila sugestiii

oj wiem, dla mnie to tez kiedys bylo nie pojete, tymbardziej ze w sklepach nie widzialam nigdy takiej duzej rozmiarowki ( nie chodzilam po tych drogich tylko tych tanszych z wiadomych wzgledow ) http://agta.blox.pl/resource/tabela2.jpg macie tabelke - mozecie sobie porownac

Gość lejla28
jak ktoś nie ma pojęcia o prawidłowych rozmiarach to nie da sobie powiedzieć ze nosinp. F bo przeciez dla niego F to wieeeeeeelki rozmiar....woli nosić swoje źle dobrane B

Dla mnie na szczęście są dwa rodzaje piersi- "podobają mi się" i "nie podobają mi się" A te wszystkie skomplikowane obliczenia zostawiam kobietom :P

Gość lejla28
:D

Gość pijana dama
ile cm w obwodzie ma takie np.D? bo jestem ciekawa....

kłócicie się a większość z Was nei wie jakie ma cycki. Mnie brafiterka wymierzyła i dobrała staniki :) Jest taki sklep na szczescie:) ja mam 60DD/60E, a całe życie wmawiali mi 75 B lol gdzie mi to w ogóle nie leżało ale człowiek głupi to nosił. 60 D to przyzwoity zgrabny cycek ale nie jakiś mega duży.