Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korrrrq

sex w ciąży

Polecane posty

Gość korrrrq

hej słuchajcie jestem w 6 miesiacu ciaży...nie ma zadnych przeciwskazan zebysmy z mężem mogli uprawiać seks, ale w trakcie stosunku odczuwam niesamowita "suchość" czy ktoras tez tak miała?ewentualnie czy jest jakis bezpieczny zel dla kobiet w ciązy do nawilzania? i zauwazyłam ze jak robimy to od tyłu czuje ucisk na brzuchu i musimy przestac w tej pozycji....

Gość korrrrq
nikt nic nie napisze?

pozycję musicie wybrać taką, żeby Tobie było wygodnie ;) a o żel intymny najlepiej zapytaj w aptece.

suchosc w pochwie to normalka w ciazy!! zel ok ale na dluzsza mete nie radzilabym stosowac... pozniej mozesz miec klopoty z infekcjami itp

Gość fghjk
ja stosuję za każdym razem żel. z jakiego powodu niby ta infekcja miałaby się robić? przecież to środek obojętny

Gość kjy
autorko, a nie przeszkadza ci ucisk na brzuch? pytam, bo jestem w 5 mies. i strasznie mnie to dekoncentruje w trakcie seksu, że za mocno partner naciska na miejsce, gdzie jest dzidziusi. ja stosuję żel, tak jak przed ciążą. na łapkę, oliwię mu kut... i jest super.

tak mi gina powiedziala,ze zel moze niszczyc naturalne ph...!!! najlepiej kupowac w aptece takie rzeczy i najpierw zapytac sie ginekologa jaki srodek uwaza za najlepszy... kjy mi jakos brzuch nie przeszkadza... niestety w ciazy nie mozna sie kochac w kazdej pozycji ale sa takie ktore so wygodne dla dwojga partnerow...