Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy jestem za chuda?

Polecane posty

w biuście mam 80 pod biustem 65 , w talii 61 ,w biodrach 91 w udzie mam 50 , spodnie noszę rozmiar 26 ,długość 32, bluzeczki zwykle s czasem nawet xs, ale to rzadko mam 160 cm wzrostu i ważę 48 kg zdjęcia nie mam ,ale może wieczorem wkleje

Gość Siabadabada
czy ja wiem ... szczupła jesteś ale raczej jest ok

Nie da się powiedzieć z samego opisu :) zresztą ludzie o takich samych wymiarach wyglądają bardzo różnie. Ale przy wzroście 160 cm 48 kg to chyba waga w sam raz :)

tzn to jest tak ,że czasem niektórzy ludzie mi mówią np łapiąc mnie za moją talię 61 ,, o rany ale chuda jesteś" itd nie każdy mi tak mówi i nie słysze tego na każdym kroku,ale zdzarza się to dość często niestety nóg nie mam chudych i mam biodra 91 ,ale górę mam szczuplutką więc jest pewna dysproporcja :(

mysle ze jestes ok, chociaz trudno okreslic bez zdjecia. a do talii to ona akurat jest bardzo ok

Gość a ja tylko tyle
Jak dla mnie super a to że ci ktoś mówi:"o rany ale ty chuda jesteś" to w tym przypadku jest to komplement.

Gość salianka
Wiele zależy od proporcji twojego ciała oraz umięśnienia. Jeśli chodzi o wagę - njaprościej policzyć wzrost w cm -110 lub wklikac w googlach BMI.