Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia z Zielonej Góry

jednodniowe Plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość Marysia z Zielonej Góry

Witam Pisze bo chciałabym prosić o poradę, z góry proszę o nie odpisywanie typu "zrób test" tylko porady, nie jestem nastoletnią gówniarą i nie boję się ciąży. Moje cykle trwają 33 dni rzadko 34, ostatni okres miałam 20 kwietnia z mężem kochałam się z finałem w środku 9-13maja. On twierdzi, że nie mogłam mieć wtedy dni płodnych ale nie wiem.. miałam wtedy bowiem bardzo dużo śluzu był białawy i rościągliwy. około tygodnia przed datą planowanego przyjścia okresu zaczęły mnie pobolewać jajniki i piersi ale te ostatnie inaczej niż zwykle,zdecydowanie mocniej przy dotyku. 34 dnia swojego cyklu zamiast miesiączki dostałam plamienia jednodniowego, najpierw śluz zabarwiony na różowo potem na brązowo, nadal pobolewają mnie jajniki i piersi. Kupiłam sobie test i mam zamiar wykonać go jutro ale prosiłabym o opinie. Pozdrawiam

Gość no czemu się tak dziwicie?
moja droga a cóż ci mamy poradzić? W temacie dni płodnych nie ma pewności jeśli nie mierzysz temp. i nie obserwujesz sluzu plus szyjki. Więc to co twierdzi twój mąż to tylko jego teorie. co do plamienia to mogła to być implantacja zarodka. A równie dobrze może to być zaczątek okresu i za chwilę się rozkręci -objawy na okres i na ciążę są często bardzo podobne. Mnie np. miesiąc przed zajściem w ciążę bolały piersi na długo przed okresem(a nigdy wcześniej tak nie było) a ten nadszedł w terminie. A w cyklu gdy zaszłam w ciążę nie miałam żadnych objawów -wszystko było tak jak w zwykłym cyklu. Tylko po prostu okres nie nadszedł. Moja rada -nie kombinuj -wiesz co masz robic. ;)