Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeans please!

jeans please!

Polecane posty

Gość jeans please!

mam dylemat... chcialam sobie kupic spodnium/ogrodniczki jeansowe... ale potem zobaczylam (w tym samym sklepie) swietna koszule jeansowa... na co byscie sie zdecydowaly? bluzka-> https://lh6.googleusercontent.com/_i_X1dbavevc/TckBNyyRMYI/AAAAAAAAAlg/4BC0mvQXakU/s576/41.103.12.6814.jpg spodnium/ogrodniczki -> http://flemishfashionfreaks.files.wordpress.com/2011/05/qs-by-s-oliver_play-suit_5995.jpg

Gość santaanna
hej... super jest ta bluzka! te ogrodniczki w sumie tez fajne - ale ja bym sie w nich nie czula chyba :P

Gość Aniaa-stylizacja
Ja wybrałabym spodnium, chociaz to zalezy od sylwetki :) Ale jeżeli Twoja figura pozwala Ci na noszenie takich rzeczy, wybierz spodnium :) Dodasz jakies fajne wysokie buty i wygląda super :)))

Gość DFGHJKL
JEZELI MASZ DO TEGO FIGURE TO OGRODNICZKI sa piekne mozesz pokombinowac z innymi ciuchami,a bluzka tylko bluzka-warunek jestes szczupla:)

Gość jestem na urlopie
ja bym brala bluzke. a skad w ogole jest?

Gość jeans please!
nie no na mojej figurze wygladaja chyba dobrze ale nie wiem - mam metlik w glowie obie opcje sa z sOlivera, ale i na bluzke i spodnium to mnie nie stac... stad te rozwazania

Gość DFGHJKL
DLACZEGO chyba dobrze?jestes szczupla czy nie,jak nie to radze bluzke lub jeszcze po sklepach poweszyc:)

Gość jeans please!
szczupla szczupla... ale jakos nie mam przekonania do swoich patykowatych nog... :/

Gość DFGHJKL
OGRODNICZKI TYLKO SA NA TAKIE NOGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a kombinacji wiele zawsze bedziesz wygladala jak w czyms nowym:)popatrz stronki moda .ogrodniczki

Gość łajt
no no ... ale ja i tak bym wybrala bluzke... mozesz nosic caly rok - a ogrodniczek nie ;)

Gość Aniaa-stylizacja
lajt... idąc tym tropem, nigdy nie moglibyśmy nosic fajnych ciuchów np. zwiewnych sukienek albo sandałków tylko najlepiej adidasy i spodnie i uniwersalne bluzki... Bierz spodnium, tego typu ogrodniczki są teraz bardzo modne i bardzo fajne leżą ;) a bluzka jak bluzka teraz takich jest pełno, do tego typu bluzek trzeba mieć dosyć spory biust aby ładnie leżały, bo inaczej te rękawki sprawiają wrażenie bardzo rozbudowanych ramion a płaskiej klatki