Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhsryjrsyjr

Antybiotyk i biegunka !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rhsryjrsyjr

Hej Drugi dzień biorę antybiotyk na zapalenie oskrzeli i mam taką biegunkę ,że chodzę do toalety conajmniej 5 razy dziennie :O Mam brać dalej ten antybiotyk ???? wizytę mam za tydz.nie dam rady pójść szybciej proszę o jakies porady dodam jeszcze ,że strasznie duże pragnienie piję dużo wody

Jeśli w działaniach niepożądanych jest w.w objaw to możliwe, że to od leku. Proponuję iść do przychodni i na siłę wejść do lekarza, nie możesz czekać a antybiotyku sama odstawiać nie powinnaś, grozi to nawrotem choroby i/lub powikłaniami.

Gość rhsryjrsyjr
Wiem,że to od leku tak jest w ulotce ,ze skutki uboczne to biegunka a nawet wymioty :O ja mam biegunkę praktycznie dostałam ją po 8 godzinach od 1 tabletki jak brałam 2 już czułam,że jest coś nie tak nie chce przerywać bo mam dość moce zapalenie oskrzeli nawet mi powoli przechodzi już ja wytrzymam z tą biegunką tylko chciałam wiedzieć czy mam przestać brać ten antybiotyk czy nie wolała bym nie piję dużo płynów chce mi się pić a po drugie wiem,ze muszę pić ,żeby sie nie odwodnić nie mam czasu ,żeby iść do lekarza wcześniej cały dzień jestem w pracy na wizytę mam wolne ledwo się doprosiłam o to wolne

Gość rhsryjrsyjr
dzięki królowa na przerwie skocze do apteki po węgiel albo coś na biegunkę i przy okazji spytam się pani w aptece co mam zrobić może ma jakiś lek na biegunkę co mogę w czasie brania antybiotyku brać dzięki ci bardzo puki co zjadałam pół czekolady :D:D:D trochę pomogło

Gość rhsryjrsyjr
szczerze mówiąc to mnie zemdliło trochę kupię ten węgiel czy jakieś tabletki bo przecież nie dam rady z tą czekoladą:D:D:D

Gość rhsryjrsyjr
no dokładnie zapalenie oskrzeli teraz biegunka najem się czekolady i zatwardzenie to już by było za dużo

Gość rhsryjrsyjr
Armika dziękuję ci bardzo za link ja nie mieszkam w PL nie wiem czy to będzie w aptece ,ale jak by co powiem,ze nie chce węgla bo biorę antybiotyk aptekarka pewnie będzie wiedziała dziekuję :)

Zdrowia życzę , jeśli nie ma Enterola to poproś jakiś dobry probiotyk .