Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krecha1996

śmieją się ze mnie...

Polecane posty

Gość Krecha1996

w klasie się ze mnie śmieją niektórzy chłopcy, obgadują itp. a ja mam niskie poczucie własnej wartości, nie potrafię im odpysknąć, zresztą nawet nie mam dowodów na ich obgadywanie. ale dość często kiedy patrzę w ich stronę, widzę, że się na mnie gapią z pobłażliwym uśmieszkiem, rechoczą itd. to nie tylko w klasie. nie dawno zaczepiały mnie jakieś starsze dziewczyny. to jest trochę uciążliwe. co robić? tylko weźcie się nie podszywajcie...

Gość Krecha1996
te starsze dziewczyny to szkolne cichodajki, czego one mogły chcieć ode mnie?

Gość salianka
Jest na to jedna rada (skoro nie dasz rady odpyskować) - nie reaguj na ich zaczepki.Jak nie będą widzieć spodziewanej reakcji to po pewnym czasie im się znudzi. Gyd znowu zaczynają zachowuj się jakby to do ciebie nie docierało.Ignoruj totalnie.Zadziała.

Gość takarybcia
może jesteś "brzydkim kaczątkiem"? ze mnie kiedyś też się podśmiewali bo byłam właśnie takim "brzydkim kaczątkiem" w wieku 14-15 lat, a potem wyładniałam, zaczęłam się ładnie malowac i ubierac a teraz każdy się za mną ogląda z podziwem i ci sami koledzy którzy kiedyś się ze mnie śmieli, teraz do mnie zagadują i się uśmiechają:)