Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalqa

Cz to ciąża?

Polecane posty

Hej. Wiem że pewnie było dużo takich tematów ale jednak napiszę. Miesiączkuję co ok. 36 dni. Z obliczeń wyszło mi że właśnie 13.maja jest największa szansa zajść w ciążę. No i współżyłam ze swoim mężem. Tydzień temu robiłam test ale był negatywny.. w sumie niby jutro mam dostać okres, ale już od tygodnia mam bóle miesiączkowe, kiedy wcześniej miałam je dopiero w dniu @ Mam zawroty głowy , duszności często mam zgagę ale w porach popołudniowych, jestem bardzo zmęczona... lekkie bóle głowy od 2 dni.. I jestem nałogową palaczką.. ale nawet papierosy mi już nie wchodzą... Tylko zastanawiam się czy nie było by za szybko na takie objawy? Byłam już raz w ciąży ale niestety nie udało się (puste jajo) i objawy miałam w 4 tyg. (tj.zawroty głowy, nudności) Czy może po prostu tak bardzo pragnę tego dziecka że już mi się pomieszało w głowie? Pomóżcie plissss

Gość pomidorówka...
to idz jutro rano na bete moze to ciaza a moze za wczas zrob jutro test albo poczekaj dwa dni i jak nie przyjdzie@ zrób test wiem cos o tym bo ja sie juz długo staram

Gość koszatka
przestan palic

Gość Sylwqa
Hej Dziewczyny!! Mam taki problem.zaczelo sie od nudnosci wymiotow. nie moglam nic jesc wszystko mi smierdzialo czulam dziwne zapachy w domu ktorych nikt innych nie wyczuwal.i tak przez miesiac. wkoncu pszyszla@ po 30 dniach co dziwne trwala 3 dni tez dziwne. zrobilam test po @ negatyw. wiec poszlam do internisty bo moze byl to inny problem. dostalam skierowanie na badania watroby i tarczycy. wszystko wporzadku wiec nie w tym problem i poradzil mi wizyte u gina.od tygodnia znowu sie zaczelo wymioty i nudnosci. kolejna miesiaczka przyszla po 16 dniach od tej pierwszej i tez trwala tylko 3 dni. schudlam juz 10 kg a brzuch mam na dole tak jak by pileczke i w dodatku podbrzusze tez mam wieksze tak jakby spuchniete. nie wiem co mam myslec objawy ciazy i dziwna miesiaczka testy negatywne...nie wiem co sie dzieje wizyta u gina dopiero w poniedzialek a ja juz panikuje. jestescie w stanie cos mi powiedziec na ten temat bo zwariuje do poniedzialku.:( Pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz

Gość Sylwqa
naprawde nie jestescie w stanie mi nic powiedziec...a znacie moze jakiegos nieprywatnego gina do ktorego moge dostac sie jutro ?