Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowa00000

Zdrada

Polecane posty

Gość Malinowa00000

Jestem z chłopakiem od 3 lat. Dzisiaj napisała do mnie na portalu społecznościowym dziewczyna że mój chłopak robi mnie w konia i z nią pisze. Wysłała mi całą rozmowę. Wynikało z niej że umówili się dzisiaj o konkretnej godzinie i miejscu żeby jechać na plaże. Dodam ze pisali ze sobą dopiero od wczorajszego wieczora. Poszłam pod jego blok z koleżanką sprawdzić czy pojedzie. Dzień wcześniej obiecał mi że przyjedzie do mnie rano. Nie pojechał do tej dziewczyny tylko poszedł do mnie pod blok. Dziewczyny błagam nie wiem co robić. Wygarnełam mu wszystko,że wiem i w ogóle. Przez 5 min udawał głupka że nie wie o co chodzi. Później się przyznał i uznał, że przecież nic złego nie zrobił i że nie pojechał czyli mnie nie zdradził. Moje zdanie na ten temat jest zupełnie odmienne, ponieważ sam fakt że się z kimś innym ustawił jest dla mnie początkiem zdrady. Nie wiem co mam robić. Pomóżcie bo sama nie dam rady. Pozdrawiam

Gość od razu Ci mówię
daj sobie z nim spokój. Chłopak ewidentnie robi Cie w konia. Poszukaj innego chłopaka.

Gość od razu Ci mówię
a ile macie lat? Szukasz potwierdzenia, ze wszystko bedzie dobrze ale nikt Ci tego nie zagwarantuje. No cóż wynika z tego ,że każdy musi uczyc sie na swoich błędach.

Gość od razu Ci mówię
a co zrobisz jak w Anglii zrobi Cie w konia? Po co jedziecie do Anglii? Ja wiem, ze to trudne bedąc w stanie zakochania zerwac z chłopakiem ale wierz mi da sie przeżyc.

Jedziemy do pracy. Właśnie tego się boję. Będę tam sama jeśli zdarzy się taka sytuacja że się pokłócimy czy coś ale z drugiej strony cały czas będziemy razem czyli będę wiedziała czy coś kręci na boku

Gość od razu Ci mówię
przeciez nie na tym zwiazek polega żeby kogos pilnować. Na długo jedziecie? Jak długo jestescie razem?

Gość Przyda ci sie ta fraza
You fool ! Jak baba daje soba pomiatac to jej sprawa ale Nie wyj Potem

Gość psssssssssst
Musisz z nim powaznie porozmawiac,bez klotni i wyrzucania sobie czegokolwiek.Tylko szczera i powazna rozmowa cos tu pomoze.Tym bardziej,ze planujecie wspolny wyjazd,to wiaze sie z jakimis zobowiazaniami.

Rozmawiałam dzisiaj z nim. Powiedział że te pisanie z tą laską nic dla niego nie znaczyło. Mówił że kocha tylko mnie i nigdy by mnie nie zdradził.

Gość od razu Ci mówię
widzę, że masz po prostu potrzebe wygadania się, więc życzę Ci powodzenia ale miej oczy szeroko otwarte. wakacje szybko miną i jeśli cos bedzie nie tak to może wtedy bedzie Ci łatwiej zerwac z nim.

Gość kokoszaneł
moja siostra 20 lat temu wybaczyła a ten skurwiel całe życie z przerwami ją oszukiwał nawet jak z babami nie sypiał to pisał z nimi:O zostaw tego typa bo później to dopiero dramat będzie zrozum jak facet kręci teraz to po ślubie będzie dopiero szukał okazji ,jakby nic za tym się nie kryło to mówił by prawdę jak potrafi kochaną osobę kłamać to zawsze to może zrobić

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Trochę mi lżej. Jeszcze nie wiem co z tym zrobię. Może teraz to ja będę zachowywać się podejrzanie.