Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość brygondlina-szpetnolica

Marzę o operacji plastycznej !!!

Polecane posty

Gość brygondlina-szpetnolica

Chciałam coś napisać o Macieju KOLINCE. (facet po 11 operacjach plast.) http://maciejkolinka.w.interia.pl/ Popieram go! Zawalczył o własne szczęście zamiast dać sobie wmówić to co namiętnie pierdolą psychologowie: "zaakceptuj siebie" ... Już w tym poleceniu mamy błąd rzeczowy; bo jakiego , kur*a , "siebie" skoro to coś w lustrze to nie ja, tylko przypadkowa kombinacja genów rodziców? Nienawidzę mojego ryja (nie bez przyczyny :((( ) i gorąco popieram wszystkich tych, ktorzy robią sobie operacje plastyczne (nie mówię o fanaberiach - tylko gdy ktoś naprawdę ma powód). To jest mój nos: no i co? Mam siebie "zaakceptowac" albo -o zgrozo! - "pokochać" ? To coś, to nie jestem ja!!! Nie utożsamiam się z tym! Patrzę w lustro z ogromnym żalem i niechęcią, zaś w twarze rozmówców... ze wstydem . Koszmar. Dlaczego ludzie są tacy ograniczeni i nie rozumieją że "moje" jest to, o co sama się postaram, co sama wybiorę, ukocham, zaakceptuję a nie to, co mi się trafiło?! Okey, co do Macieja... nie mówię że to mój typ.. ten po operacji. Bo muszę przyznać że lubię facetów o dużych nosach :) Przed operacją też był spoko :) Ale to nie o to chodzi żebyśmy MY go oceniali . My, czyli osoby trzecie. Chodzi o to , że ON SIĘ CZUJE SOBĄ! jEST ZADOWOLONY ZE SWOJEGO CIAŁA ! Właśnie o to chodzi w życiu! By pomagać szczęściu. Uważam, że dobrze zrobił . Napisał na swojej stronie: "...Gdy doszedłem do siebie miałem popuchniętą i posiniaczoną twarz, wszystko mnie bolało. Spojrzałem w lustro i zobaczyłem w nim nie kogoś obcego, lecz samego siebie! Obcy był ten ktoś z dużym garbatym nosem, opadającymi powiekami i przeciętna twarzą. Po 10 operacjach plastycznych nareszcie poczułem się sobą..." Zobaczył w lustrze SAMEGO SIEBIE! Ja też nie mogę sie doczekać aż zobaczę siebie, prawdziwą siebie.A będzie to dopiero po operacji. Dlaczego ludzie są tak tępi, że nie rozumieją, że JESTEŚMY SOBĄ JEŚLI SAMI SIĘ POPRAWIMY/ ZAPROJEKTUJEMY a nie jeśli konformistycznie przyjmiemy to co nam się trafiło! Ludzie którzy się wyśmiewają z operacji plastycznych muszą być strasznie bezmyślni!!!! Ja jestem potwornie brzydka i nigdy tego nie zaakceptuję. Cieszę się, że żyję w czasach w których chirurgia plastyczna jest na tak wysokim poziomie. Popieram maćka i podziwiam, że spełnił swoje marzenie! Jest nonkonformistą - nie bał się prostaków porównujących go do Michaela Jacksona... Bardzo bym chciała żeby chirurgia plastyczna się upowszechniła ( i żeby staniała przy okazji). Ja jestem przegrana na starcie bo mam zjebany wygląd. Musiałabym być masochistką i idiotką żeby nie skorzystać z szansy na SZCZĘŚCIE o którym marzę od lat czyli z operacji! Ludzie ... (tu zwracam się do przeciwników operacji plast.) myślcie WŁASNĄ GŁOWĄ, analizujcie, zastanawiajcie się... zamiast powtarzać jak baranki jeden za drugim "operacja? hahah, jak Michael Jackson" )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować