Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerykus

przegapienie matury!pomozcie!!!!

Polecane posty

sluchajcie...moj chlopak przegapil mature ustna z jezyka polskiego,dodam ze ma dwadziesia pare lat,zawsze chodzil i mowil ze ma 26 maja,dzisiaj po poludniu tam pojechal zeby sprawdzic dokladnie na ktora godzine ma jutro i okazalo sie ze mial ja dzisiaj rano....jeju...on sie zalamał...mi takze jest smutno z tego powodu,prace pisal sam,mimo ze duzo pracuje to systematycznie sie jej uczyl...da sie jakos to naprawic?dopiero za rok moze przystapic?czyjeszcze teraz w sierpniu??

Gość hahah hahaha ha!
w sierpniu.

Gość i jeszcze ja ...
pewnie zdżizował się w pantsy i nie mógł przyjść

Gość nissssia
no w sierpniu nie ma szansy zdawac. A za rok tak, ale nie koniecznie z tym samym tematem... Nie wiadomo co na liscie sie pojawi.

no ale to nie jest tak,ze jak sie nie zda,to ma sie poprawkowa w sierpniu,a jak ktos nie przystapi w ogole to za rok?

Gość letnio wiosennie...
moj kolega tez tak mial, ze dowiedzial sie w ten sam dzien-ale on w ogole zakrecony. Poszedl do dyrektorki powiedzial jej o wszytskim i ona pogadala z komisja i przelozyli to na nastepny dzien, ale musial doniesc jakas kartke od lekarza ktora pewnie wyprosil hehe. gdyby to byl ost. dzien matur to bylaby lipa ;/

Gość Guewmd
Up doradzcie

Gość mmmmmm,m,m,
moja koleżanka też nie przyszła. Dzień później zadzwnił do niej dyrektor i miała przyjśc na najbliższy termin ustnej tylko do innej grupy. Zdała i nie było problemu