Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

jestem okropną zołzą...

Polecane posty

moj chlopak powiedzial mi ze poiwnnam sie leczyc bo nie panuje nad wlasnymi emojcami, w sklepie z ciuchami kiedy powiedzial mi ze idzie usiasc przed sklepem kazalam mu pojsc w pizdu i od tego zaczela sie awantura, wkurzylo mnie ze zawsze odwraca sie plecami zamiast mi doradzic itp. Tak jakby bal sie ze bedzie musial zaplacic za wybrana przeze mnie rzecz. Cholera, moze troche przesadzilam z ta odzywką, nie mialam w sumie konkretnego powodu zeby tak powiedziec, facet nazwal mnie kretynką i pogniewal sie na amen. Co prawda przepraszalam go przez pol drogi, zrozumialam ze przegielam i przyznalam sie do tego, ale on ma to w dupie. Co mam zrobic?!

Gość choice
śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi, omijam koralowe ostrowy burzanu...

Gość dziaddek
idz sie lecz psychopatko

Gość nienawidze tego świata
nie przepraszaj, poczytaj sobie mój temat "Niwychowany facet, Kto ma racje" w dupie z nimi, tego kwiatu jest poł światu

Gość przecież dla większości
mężczyzn zakupy to katorga. Żeby nie męczyć siebie i ciebie - chciał poczekać na zewnątrz. Mojego sama "wyrzucam" ze sklepu i jest mi za to wdzięczny. mam nadzieję, że ten chłop zmądrzeje i rzuci cię w pizdu!

Gość andrzejek15
racja wez jakies tabletki

kurwa wiem o tym, nie wiem co mi wtedy odbilo i dlaczego tak powiedzialam, przeprosilam go, zrozumialam swoj blad, naprawde zaluje, ale on sie do mnie nie odzywa, tym bardziej ze cala ta akcje slyszala ekspedientka ze sklepu

Gość nienawidze tego świata
i niech ją rzuci w pizdu, znajdzie sobie innego, jego strata autorko nie przejmuj się, przyjdzie koza do woza :D

Gość choice
brzegi sinej świtezi wody, idą przy świetle księżyca,ona mu z kosza daje maliny,a on jej kwiatki do wianka, pewnie kochankiem jest tej dziewczyny,pewnie to jego kochanka!

Gość andrzejek15
mowie kurwa idz lecz bo kiedys mozesz wzisas noz

chyba powinnam zostac sama, nie bede robic krzywdy sobie ani innym... ;/ kretynka ze mnie, przynaje sie

Gość andrzejek15
hehehe :)

no i co ja mam teraz zrobic oprocz tego ze powinnam sie leczyc i zastanowic nad tym co mowie???