Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona córką

Córka pasożytuje na rodzinie!!

Polecane posty

Gość zmęczona córką

Moja córka ma 28 lat i właściwie nie pracuję, właściwie to otwiera własną działalnośc. Uważa że to jest rodziny obowiązek by ją sponsorowac. Moja córka ma prawie 30 lat, dziecko i nie ma przy sobie mężczyzny, nie raz w kłótni powiedział jej że to jej wina. Ona jest dorosła, mój mąż ma kilka sklepów i dwie restauracje, gdy chce kupic coś kupic to idzie do sklepu do tatusia bo wie że tam będzie miała wszystko za darmo. Mnie przeraża głupota męża, on nawet córce pieniądze na ubranie daje. Za opiekunkę jej syna płacił. A jak nasz syn kilka miesięcy temu nie pracował to ojciec go krytykował jak 33letni facet może byc na utrzymaniu rodziców i wypomina mu do tej pory że nie założył rodziny a raz gdy syn przyprowadził do nas kobietę na noc to mąż jedynie spytał czy to stała partnerka bo najwyższy czas by się ożenił. Ostatnio powiedziałam córce że może nie liczyc na nasze wsparcie finansowe to mąż stwierdził bym nie wtrącała się do jego rachunków.

Kurde,ze tez ja tak nie trafilam z rodzicami :P ;)Niektorzy ludzie to maja za lekko w zyciu he he..

Gość sdrwre
Widac, ze synus mamusi a coreczka tatusia.

Gość zmęczona córką
Gdyby to ode mnie zależało to nic bym córce nie dała. A ona ma wszystko, i potem woła o więcej a mąż wyciąga pieniądze i daje jej do rąk. Mojej córce jest za lekko w życiu i to denerwuje mnie ta chora sytuacja.

Gość wyrodna matka.... jesteś
skoro żałujesz córce.

Gość Zielona Ksiezniczka
Powinnas sie wstydzic... ona nadal jest Twoim dzieckiem mimo ze jest dorosla. Jesli dobrze sie Wam powodzi i jestescie w stanie jej pomoc to dlaczego nie? Z pazernosci? Bo chcesz zabrac pieniadze do trumny? Wstyd. Moja tesciowa jest taka jak Ty, siedzi na milionach a gdyby miala kupic mojemu mezowi jeden sweter to by ja wlasne skapstwo zabilo. Codziennie dziekuje Bogu ze mam kochajaca matke ktora wspiera mnie we wszystkim.

Gość lakaka
to ile do huja ma ta córka lat, bo raz piszesz, że 28 a później, że 30 lat.

Gość autorka napisała prawie 30
:)

Gość co innego
jest pomoc dziecku w potrzebie, a co innego lozyc juz na dorosla kobiete, bo ona mysli, ze sie jej nalezy.... i nie robi nic ze swoim zyciem, bo wie, ze moze isc do nadzianego tatuska i on jej kase da... uwazam, ze tak-corka pasozytuje na Was i macie prawo to ukrocic.

Gość zmęczona córką
Problem jest taki że mojemu mężowi to nie przeszkadza, a wręcz cieszy się jak ona go o coś poprosi.

Gość pot
do zmeczonej córką a ty co robisz? Siedzisz na dupie w domu czy pracujesz?

Gość zmęczona córką
Nie pracuje, zajmuje się domem. Pranie, sprzątanie, gotowanie.

Gość pot
To też tak jak córcia nic nie robisz! Nie daleko poda jabłko od jabłoni ... matka pasożyt na utrzymaniu i córka też Gratuluje:(

Gość zmęczona córką
Ja jestem żoną, mam większe prawa do pieniędzy męża a córka sama powinna na wszystko zarobic a nie liczyc na pomoc rodziny.

Gość gwiazda kafeteriii
I ty również powinnaś na siebie pracować. A nie żerować na kasie męża. Pasożycie rodzinny!

Gość gwiazda kafeteriii
Nie jestes matką jesteś suką!

Gość zmęczona córką
Kobieta ma zawsze coś do roboty w domu: pranie, sprzątanie, gotowanie, ogród niby kto to wszystko robi, całe życie poświęciłam rodzinie, to również cięzka praca.

Gość gwiazda kafeteriii
córka też pierze,sprzata i gotuje swojemu dziecku to też ciężka praca

Gość gwiazda kafeteriii
widze,że chora psychicznie noxelia się już udziela

Gość a co ci do tego co daje ojciec
córce nie twoje pieniądze,więc się nie wtrącaj.

widocznie ojciej uważa, że syn jako mężczyzna powinien sobie lepiej radzić... z drugiej strony dziwne chyba wychowanie, skoro oboje dzieci takich... może za bardzo je we wszystkim wyręczaliście ?

ja pierdziele , ale z ciebie "mamusia" , jak bys mogła to pewnie byś jej walizy za drzwi wystawiała... no ale nie mozesz, bo masz gówno do gadania. Siedzisz i nic robisz , sama ciągniesz kase od meza , i smiesz jeszcze twierdzic ze TY masz prawo bo jesteś zoną , a córka nie ??? Od tego siedzenia w domu t mózg ci się zlasował . A nie bierzesz tego pod uwagę ze to ty dałaś córce przykład jak żyć ? Widziała że siedzisz w domu i bąki zbijasz i nie musisz sie o nic martwić , jedyne co to wyciągniąć rekę po pieniadze , to żeś ją nauczyła jak żyć .