Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaaaaaaaa

Życie ze skąpcem.

Polecane posty

Gość ta zarabia 10 000
a ty kurwa grabki w dłoń i do piachu bo jeszcze słonko świeci albo weź skakanke i poskakaj trochę to takiej tłustej dupy nie będziesz miała:D:P

Gość Anastatazja
Jeśli to do mnie to powiem Ci, że chciałabyś mieć taką sylwetkę jak moja - ale włąściwie jest dla Ciebie mało osiągalna. I nie wylewaj tutaj swoich jadów na forum - podbudowuj się gdzie indziej.

Gość przerabiałam to:/
dziewczyno uciekaj od tego człowieka jak najdalej co ty w nim widzisz, to co piszesz mnie po prostu przeraża, chociaż przerabiałam to tylko w trochę lżejszej formie...z takim człowiekiem przecież nie da sie życ...to nawet nie jest cżłowiek skoro tak cie traktuje nie jak ukochaną ale jak szmatę...

Gość ta zarabia 10 000
Anast nie nie do ciebie:D bo ty jesteś głupsza od autorki i udajesz supermena co przez ekran widzi:D:P

Gość Anastatazja
O, to zupełnie jak Ty. W każdym razie miłego wieczoru, na taniec towarzyski wychodzę - bo przecież jestem pasztetem i muszę schudnąć. :P

Gość hej hej
przeczytalam co napisalas Julitkaaa i powiem Ci jedno ze ztym pacanem to nie powinno sie prowadzic juz zadnych rozmow. Co Ty myslisz ze on jest uposledzony umyslowo i nie wie co robi. To jest skąpiradło najgorsze na swiecie i nie pieprz tu ze go kochasz. Co Cie to obchodzi ze splaca samochod swojej bylej?? A co Ty od niego wymagasz?! Frajer jestes jakich mało, i niech nikt tu nie wyskakuje ze kobiety to materialistki w takich sytuacjach jak Twoja. Facet jest bezczelny jak malo ktory i znalazl taka co po pietach go całuje bo przeciez go kocha. Obudz sie Julitkaaaa bo jestes w totalnie beznadziejnym związku. Wybacz szczerosc ale szkoda Cie po prostu

Anastazja,odnośnie podziału opłat. Ja mieszkam z chlopakim, studiuje jeszcze, przecietnie w miesiacu mam ok 500-600zl. On zarabia wiecej, duzo wiećej. Ale dzielimy się rachunkami na pół. Opłat jest ok 400zl czyli po 200 na glowe. Ale sama chciałam zeby tak bylo, on nie jest moim rodzicem i nie bedzie mnie utrzymywal. Co do skąpego chłopaka... ja na twoim miejscu zrobiłabym tak samo jak on- jak bedziesz u siebie w domu to tylko ty jedz i pij, moze zrozumie.

Gość Lijjjjjka
:]