Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirra

Strasznie się boję

Polecane posty

Gość Kirra

hej, dostaję już paranoi. W zeszły czwartek zrobiłam test, potem kolejny - łącznie 7. Kreseczki były ledwo widocznie, ale były. Następnego dnia zrobiłam badanie krwi - 488mlU/ml, czyli drugi trzeci tydzień od zagnieżdżenia. Do wczoraj byłam spokojna, bo bolały mnie piersi, byłam senna i pobolewał mnie brzuch. Ale dziś wszystko ustało. nawet głodna już być przestałam, a piersi są tylko trochę wrażliwe. Strasznie się martwię, że mi dziecko już nie żyje. Przez 10 lat paliłam papierosy. Teraz skutecznie rzucilam. Czy to może mieć jakiś wpływ? Czy mam iść jeszcze raz na badanie bgcg? Czy robić kolejny test ciążowy?

Gość kestes
To, że jestes w ciaży to nie znaczy, że przez cały czas masz sie zle czuc. Ja pierwsz ciąze zniosłam bardzo dobrze. Jesli chodzi o pocztki to ani mdłości, ani sennosci ani wrazliwości piersi czy bolu brzucha. Nie pal papierosów i umów sie na wizyte u lekarza. A @ kiedy powinnas dostac?

Nie martw sie ja tez tak mialam.Raz badziej boaly piersi,a za chwile wogole.To tak jest wlasnie.

Gość Kirra
Tak też mi mam powiedziała, ale cały dzień chodzę i szukam objawów. Jak wariatka jakaś.. Z @ jest u mnie problem, od roku miałam ją raz na półtora, dwa miesiące. ostatnia zaczęła się 17 kwietnia i jakimś cudem trafiliśmy z narzeczonym na owulację. Jak tylko poczułam bolące piersi i ból brzucha - odstawiłam fajki i zrobiłam test, dokładnie sześć dni temu. A teraz cisza... Nic nie boli, głodna nie jestem, nie mdli mnie, tylko trochę w brzuszku dzwinie strzyka, ale to nie ten ból co na początku :/

Gość Kirra
wyruchał mnie mój owczarek, stąd te watpliwości :/

Nie martw sie na zapas.Sa kobiety,ktore nie maja zadnych objawow,a ciaza ich przebiega prawidlowo.Kazda ciaza jest inna.Narazie czekaj na wizyte u lekarza i bedzie ok.

U mnie jedynym objawem ciąży był brak miesiączki i wrażliwe piersi, ale tak jak dziewczyny pisały, raz bolały okrutnie, innym razem wcale. Długi czas też pobolewało mnie podbrzusze jak przed miesiączką i ganiałam do kibelka sprawdzać, czy przypadkiem okresu nie dostałam ;) Nic się nie martw, umów się na wizytę u lekarza za tydzień-dwa, może już nawet serduszko zobaczysz :)

Gość largoy
zwierzeta maja inne DNA dlatego test nic nie wykazuje

nie martw się, umów się na wizytę do lekarza, on Cię powinien uspokoić :)

Gość fvdccvsefece
nic się nie martw ja nie miałam żadnych objawów na poczatku. Ciąża zdrowa donoszona. Nie musi to oznaczać nic złego, nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze. Gratuluję bobaska.