Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomnia_studia

Studia techniczne

Polecane posty

Gość insomnia_studia

Witam wszystkich, Bardzo prosze o praktyczne odpowiedzi. A wiec zastanawiam sie nad wyborem studiow. Matura poszla mi dosc dobrze: matma podstawowa ok 92-96%, matma rozszerz ok. 76-86%, j.ang podstawa miedzy 96-100% , rozszerz ok.70%. Zastanawiam sie nad studiami technicznymi. A wiec: z matmy jestem bardzo dobra i mysle ze poradze sobie z nia na studiach.. jednakze najbardziej boje sie fizyki (nigdy nie bylam z niej dobra, konczac lo mialam nadzieje ze konczy sie moja przygoda z tym przedmiotem gdyz mialam zamiar "podejsc" do studiow typowo ekonomicznych)... Wiec czy mam szanse utrzymac sie na studiach techicznych z moja slabiutka fizyka , np na budownictwie na agh-u???

będzie Ci ciężko na budownictwie mając problemy z fizyką- radze sobie odpuścić, możesz być potencjalną osobą, która tego kierunku nie skończy-po co marnować czas. hmmm większość kierunków na uczelniach technicznych ma zajęcia z fizyki i jest ona na bardzo wysokim poziomie, więc skoro nie radziłeś sobie w LO to na studiach będzie jeszcze gorzej.

Gość insomnia_studia
Jakos sobie radzilam.... "jakos" to dobre okreslenie;) I wlasnie tego sie obawiam, ze przez fizyke,ktora nie jest moja silna strona moge sobie nie dac rady na kierunku technicznym;/;/ Dziekuje za odp;)

Gość gość
Mój syn postawił na elektronikę i telekomunikację w http://www.cswi.edu.pl/ - od zawsze się tym interesował. Za kilka lat rynek pracy na pewno się zmieni, mam nadzieję, że na lepsze. Taki kierunek jest jednak przyszłościowy, więc na pewno to dobry pomysł.