Gość katarzynkawrocławianka Napisano Maj 25, 2011 Witam, czy używa ktoś żelazka z taką funkcją? Ciekawa jetem czy sprawdza się to w prasowaniu koszul, z góry dziękuje za odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bystrzak Napisano Listopad 4, 2011 Pewnie, że się sprawdza, trzeba tylko sprawić sobie odpowiednie żelazko. Nie ma co się kierować ceną, bo te tańsze, nieznanych marek często zawodzą, ale np. taki Bosch - dobra marka, sama mam kilka urządzeń tego producenta w domu i sprawdzają się idealnie. Na magicznej planecie widziałam żelazka tej właśnie marki, z funkcja prasowania w pionie za przystępne pieniądze. Można sobie tam zerknąć, zapoznać się z opisem produktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzezucha77 0 Napisano Listopad 4, 2011 oooooo jeszcze nie słyszałam o czyms takim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 prasowanie w pionie jest naprawdę pomocne i wygodne, szczególnie przy firankach https://www2.braunhousehold.com/pl-pl/jak-dbac-o-ubrania/prasowanie-w-pionie-do-czego-jest-przydatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach