Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lublinianka80

Personal shopper/osobista stylistka

Polecane posty

Gość lublinianka80

Znacie może kogoś takiego w Lublinie, możecie polecić?? i napisać na czym dokładnie polegają takie zakupy, bo słyszałam o tym ostatnio w telewizji i zaczęłam się zastanawiać, czy nie warto spróbować? Macie jakieś doświadczenia, albo cokolwiek na ten temat?

Jeśli nie masz pomysłu na siebie i chcesz znaleźć swój styl to warto spróbować zakupów z osobistym stylistą. Na początek spotkanie: analiza kolorystyczna- określenie kolorów, tkanin w których będziesz wyglądać korzystnie, analiza sylwetki- dowiesz się w jakich fasonach Twoja sylwetka będzie wyglądała dobrze, potem przegląd szafy- zobaczymy, których ubrań należy się pozbyć, z czego można ułożyć ciekawe stylizacje i co trzeba dokupić. Podstawowa garderoba nie musi być obszerna a jedynie dobrze skomponowana, wtedy będziesz mogła w ciekawy sposób łączyć ze sobą różne jej elementy i codziennie będziesz wyglądać modnie i pięknie. Ostatni element to wspólne zakupy i utworzenie zestawów składających się z nowo zakupionych rzeczy i z tych, które już posiadasz. Jeśli zdecydujesz się na spotkanie to chętnie pomogę, stylizacja jest dla moją pracą oraz pasją. kontakt: e-mail: martawalo@tlen.pl lub tel. 793052386 Pozdrawiam, Marta

Gość friggad
Według mnie dobrą stylistką jest Anna Rabstein - zajrzyj sobie na stronę internetową www.doradcawizerunkowy.pl, a wszystkiego się dowiesz. Aktualnie przebywam za granicą i korzystam z jej pomocy online - jestem mega zadowolona. Dzięki niej mam po prostu lepsze samopoczucie.

Gość gość
Moim zdaniem jedną z najlepszych na polskim rynku stylistek jest Magda Potok. Znana jest na rynku modowym zarówno z radia jak i telewizji czy prasy. Dzięki jej pomocy i olbrzymim wsparciu odnalazłam wreszcie siebie i doskonale czują się w nowej skórze! Jej metamorfozy możesz zobaczyć na stronie pod adresem www.klinikamody.pl

Gość asanka87
fajnym personal shopperem jest https://nikitina.pl/cennik/ sama chce skorzystać z jej usług jesli chodzi o przegląd szafy bo ciuchow mam sporo ale mam problem z ich odpowiednim połączeniem w zestawy :)