Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ira1

***TERMIN NA STYCZEN 2012***

Polecane posty

Gość rairai
Chodzę prywatnie, lekarz bardzo dobry. Prowadził ciąże mojej Bratowej :)

Gość ira1
n i ja tez dzisiaj dostalam plamien brazowe jutro ide do gina teraz to juz wyluzowaam ale caly czas tylko placz nie moglam przestac.... nie chce stracic mojego malenstwa...

Gość kestes
IRA napisz proszę co to za test, co wykrywa nawet tygodniową ciąże (jak sie nazywa i ile kosztuje)

Gość zoooja
Hej Dziewczynki :-) i ja mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i też będę styczniową mamusią! Zrobiłam już 5 testów bo roku starania nie mogłam w to uwierzyć wszystkie pozytywne. A teraz z niecierpliwością czekam na 2,06 i drugą wizytę bo niestety na pierwszej nic nie było jeszcze widać bo ponoć była za szybko. Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki! :-)**

Gość zoooja
a ja się troszkę pośpieszyłam z tym lekarzem. HCG wychodziło że to dopiero 3 tydzień. Co prawda był pęcherzyk ale jeszcze bardzo malutki i nie było widać zarodka.

Gość ira1
to teraz spokojnie do nastepnej wizyty ..... ja mam na 9 czerwca...

Gość rairai
Ja mam wizytę na 6 czerwca, a już panikuję. Źle się czuje, tak jakoś słabo ciągle senna i piersi bolą strasznie. I do tego leciutkie bóle brzucha. Oszaleć można.

Gość ira1
nie ma co sie stresowac bo szkodzi lepiej sie ciesz..... ja tez bylam zestresowana jestem teraz tez ale sprobuje myslec pozytywnie