Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam pasierba syna

Uderzyłam pasierba syna!! Zdenerował mnie głupi 8latek.

Polecane posty

Nie wytrzymałam, zdenerwował mnie gówniarz, ciągle coś zbroił a to szklanki przez niego upuściłam a to jeszcze coś, nie wytrzymałam i palnełam go w ten głupi łeb. Niestety byli przy tym jego popieprzeni dziadkowie, wujek i ciocia-rodzice, brat i siostra mojej synowej i zrobili mi piekielną awanturę że pobiłam bezbronne dziecko.

Gość h-alszka
No to się nie spisałaś! Żle to wyszło.To że nie wolno bić dzieci to wiesz, cudzych to ani rusz, ale podstawowa zasada wychowania- jęśli zwracasz dziecku uwagę czy komukolwiek to zawsze na osobności!!!!! Można wybaczyć wiele - upokorzenia nigdy!.

Wiem że dobrze, należało się gówniarzowi a jego rodzina to też rodzina z piekła rodem, zamiast zwrócic bachorowi uwagę to oni zrobili z niego bezbronną istotę, wzięli go prosto z mojego domu i poszli z nim na lody bo maluch został pobity, tak sobie utwierdzili w tych pustych łbach. Synowa sprowadziła pod mój dach nieślubne dziecko i bachor myśli że wszystko mu wolno tak jak to było w domu jego dziadków.

To wytłumacz to tamtej rodzinie, oni od tego momentu skaczą wobec tego bachora jak jakiegoś królewicza. Postanowili że wezmą dzieciaka do siebie na kilka dni bo u mnie w domu ten mały chłopczyk może byc w stresie.

Niestety skoro go nienauczyli kultury i nie potrafili wychować, to niech się nie dzwią! I co, oni oczekują, że obce dziecko pokochasz jak swoje? Dziecko obcej dla Ciebie osoby i jakiegoś gacha? :O Najlepiej nie wpuszczaj ich pod swój dach, a małego gnoja dobrze wytresuj 🖐️

To powiedz im, niech sobie zabierają go na zawsze bo Ty płakać nie będziesz ;)

Chyba tak im powiem, oni rozpuścili dzieciaka. Teraz będę miała przynajmniej spokój od wizyt tych ludzi, a tak to oni codziennie przychodzi. jak ten dzieciak tu był. Miałam dośc krzyków, hałasów i jeszcze tacy co córke sobie źle wychowali będą mnie pouczac.

Gość der spigel45
co z ciebie za suka, twuj syn powinien cie w dupe kopnac i wyprowadzic sie z takiego syfu.jad az tryska od ciebie,zal tych ludzo co z toba pod jednym dachem mieszkaja.jestes wstretny paszczur

Gość wiesz współczuję ci bo ja miał
am wizytę siostry z jej rozpuszczonym dzieckiem. W dodatku mam powody żeby sądzić, że on jest niespełna rozumu. Koszmar co ja przeżyłam. Nie będę pisac bo ty to wiesz jak się zachowuje dziecko któremu wszystko wolno, a tobie nic nie wolno mu nawet zwrócić uwagę. No cóż współczuję. Teraz będziesz miała spokój z synową i jej nieślubnym dzieckiem. Pokazałaś jej że zachowanie przyszywanego wnuka ci się nie podoba.

Gość der spigel45
bazinka druga stara wredna suka locha ,paszczur zdechly sama tresury potrzebujesz,strzepie ograniczony z rynsztoka

Gość der spigel45
kultura z was tryska pasierb,przyszywany wnuk napiszcie jeszcze bekart stare kurwy bez rozumu

Błąd. Trzeba było najpierw starych zlapać za kołtuny i wpierdolić, a później małemu szczylowi. Rozpuszczone bachory to plaga! Mam takiego w bliskiej rodzinie, najchętniej prałabym go ile wlezie i tylko patrzyła czy dupsko równo puchnie.

Tylko że jak dzieciak ma taką chorą rodzinę na jego punkcie, rozpuścili go i rozpuszczają przy każdej okazji i każdą traktowac jak jakiś ósmy cud świata. Przy każdej okazji przynoszą mu zabawki które poniewierają się po całym domu. Gdy dostał w łeb to on się rozpłakał, wtulił potem w dziadka i na koniec pokazał mi jeszcze środkowy palec.

Ja pierdole... Gdybym się tak zachowała w stosunku do doroslych będąc dzieckiem to dostałabym taki wpierdol, że zapamiętałabym do końca życia... Sama mam córkę i sobie nie wyobrażam żeby zachowywała się jak rozpuszczony bachor.

"Przyszywany wnuk" to złe określenie?! A jak miała zareagować kobieta, która jest panią domu i jej syn wziął jakąś loche z obcym dzieckiem?! To nie jest jej wnuk!!! To jest obce dziecko!!!OBCE. Ta kobieta nie musi znosić tego. Niech ta synowa rozważy w czyim domu się znajduje. Niestety ale taka jest prawda, że jej syn to znajduch - nie ma ojca, bo ten co go zrobił to go nie chce!!! Takie dziecko powinno się cieszyć, że obcy facet zechciał jego matkę na żonę, bo kto chce kobietę z bękartem. Dla pani domu też to jest dramat - syn zamiast mieć własne dzieci to ma cudze. Pani domu chciałaby mieć wnuka - prawdziwego - genetycznie. A ma w domu, pod swoim dachem jakiegoś wariata - w dodatku obcego znajdę...

Zazdroscisz temu dzieciakowi tyle, mozna rodzicow upomniec a nie bic dzieciaka za ich zle wychowanie. Podnosza rece na kobiety i dzieci tylko qr.. Pozdro 600

Gość kalafior...
prowokaccja zresztą marna -- BYŁO :(

A tak wogóle to co to za sprowadzanie jakichś obcych ludzi pod twoją chałupę. Teście syna i szwagierka ze szwagrem. No nic dziwnego, że dzieciak sie przed nimi popisywał, bo mieszkał z nimi i to oni go rozpuszczali, z litości bo był podrzutkiem. Myślę, że powinnaś wprowadzić dyscyplinę dla tego dziecka, bo gdy dorośnie będzie tobą pomiatał, a tak - przynajmniej nauczysz go moresu. I tą jego równie głupia matkę, twoją synową. Jej też by sie przydało tak walnąć w ten jej głupkowaty łeb.

wiesz wspolczuje ci ty sama jestes znajda, pani domu buhaha tylko w kuchni masz chyba wladzevz ze sciera na kolanach, czujesz sie lepsza od takiego dzieciaka? Faszystka nic wiecej buu

Bez przesady, nie jestem kobietą która marzy o wnukach, jestem kobietą swojego życia która ma swoje zajęcia i pracę, ja nie niańczę tego dzieciak a swoich wnukom też nie będę poświęcała swojego czasu bo muszę myślec o sobie.

Gość skoro chciałaś tego mogłaś
uderzyc jego matke byłyby przynajmniej równe szanse, albo dziadków, albo któreś z rodzeństwa twojej synowej.

Ale wiecie...ja to najbardziej się na niego wkurzyłam dlatego, że nie chciał wypełnić mojego polecenia.:o Mówię mu po dobroci: '' Stefan, siknij mi do buźki, tak cię babcia grzecznie prosi.''❤️ A on odrzekł: ''Pierdolnij się w łeb stara bździągwo!'' :o