Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam pasierba syna

Uderzyłam pasierba syna!! Zdenerował mnie głupi 8latek.

Polecane posty

Gość der spigel45
BOZE KOBITO CO ZA KUTWA Z CIEBIE TO RAZ ,A SYN POWINIEN CIE OPUSCIC BO SKORO OZENIL SIE Z PANNA Z DZIECKIEM TO KOCHA TO DZIECKO TAK SAMO JAKBY JEGO BYLO:A SKORO AUTORKO NIE POTRAFISZ TEGO STRAWIC TO LEPIEJ SIE ROZSTANCIE. zadne dziecko nie jest bekartem znajda itp,jestes umyslowo na bakier

Gość Helena Kalinowska
8 latek, który pokazuje palcami fakju. We łbie się nie mieści, no znajduch ze slamsów. Kogo ty przyjęłaś pod swój dach?!

Gość Helena Kalinowska
A w dodatku , ty głupia szpiglo, to syn nie kocha tego pasierba, bo musiał go wziąść na chatę, bo jest synem żony. No więc, wcale nie musi do pasierba pałać miłością. Co się zresztą okaże, jak po kilku latach wezmą się za mordy, pan ojczym i pan pasierb.

Właśnie to się w głowie nie mieści, a dziadek widział całą sytuację i śmiał się z bezczelności wnuczka który dobrze manipuluje nim i całą rodziną, jest gorszy niż nie jeden dorosły.

Gość linia198
PRZECZYTALAM TEN TOPIK-i autorko doszlam do wniosku ze piszesz sama z soba.dziecko jest dziecko obojetnie z jakiego zwiazku,jezeli syn sie ozenil to kocha i dziecko tylko ty nie umiesz sie z tym pogodzic,co swiadczy o twojej niskiej inteligencji.masz zachowanie jak z ciemnogrodu,nienawidze takich babsztyli jestes pusta kobieta.juz cie widze jak zdajesz relacje swoim kolezankom jak to syn sie ozenil z panna z dzieckiem i co to za nieznosne dziecko jest i z kazdej sytuacji z igly robisz widly.a reszta tak glupich bab jak ty ci przyklaskuje:P

Gość ano ciekawe ciekawe
i bardzo dobrze myslisz!! niewychowanym bachorom mowimy stanowcze NIE!!!!