Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agitaaaa

Co na rozstępy ??? Mustela/Revitol ???

Polecane posty

Gość Agitaaaa

Co lepsze na rozstępy, które już sie pojawiły, są niewielkie. Jestem w 7 tc. Od 2 mc, smaruje się preparatem pharmaceris ale niestety dziadostwo pojawiło się :( Błagam doradźcie: - mustela na rozstępy - czy drogi revitol stretch mark Co wybrać ? Smarować tylko rozstępy czy cały brzuszek ?

Gość grrrrrr.........
jestes w 7 tc :D czy raczej w 7mc :P...

Gość Agitaaaa
Tak tak pomyłka .... 7mc rzecz jasna :)

Gość Revitol mi nic nie poprawil
a kupe kasy kosztowal mustela na powstale roztepy 5 mies smarowania mega poprawa

znajdz na allegro sa w promocjach po 40 cos zlotych ja kupowalam po 68 ale dla mnie to i tak byla mega promocja bo u mnie w aptece po 115 zł bylya

Gość Agitaaaa

Gość a___moze___
dziewczyny a jak jestem 3 miesiace po porodzie to co mi radzicie na rozstepy? myslicie ze pomoga mi jeszcze jakies kremy czy to juz za pozno? wiem ze rozstepy to blizny i nie da sie ich calkiem pozbyc ale moze jakos zniwelowac?

to co wkleilam ta cena jest rewelacyjna ja przestalam stosowac bo mi zbladly ale widze, ze moge jeszcze troche nad nimi popracowac jak taka cena ja mialam obydwie plaszczyzny obok pepka poorane bo mialam zagrozona ciaze i nie moglam smarowac w ciazy brzucha ta mustela zdzialala cuda ale po 5 mies a i po ciazy od razu wez sie za tarcie szorstka gabka tego pomaga :) baaardzo :) w koncu cholerstwo tak zetrzesz ze prawie widoczne nie bedzie

te dwie tuby to zapobiegajace a ta mala na powsale juz, zabliznia spłyca rozjasnia :) tamten zapobiega nowym

Gość a___moze___
moze zapytaj w aptece o jedno i drugie? napewno ci powiedza jaka jest roznica...

Gość Agitaaaa
Oki dzięki wielkie, w takim razie zamawiam, a powiedz mi stosowałaś to tylko na rozstępy czy na cały brzuch ?

Gość Agitaaaa
W aptece chyba nie mają Musteli tych preparatów, jak patrzyłam w kilku aptekach toi nie mieli, ale może źle trafiłam.

Gość a___moze___
dziewczyny powiecie mi czy ta mustella moze mi pomoc na te moje 3 miesieczne krechy ;D

ja używałam revitol jedna tubkę :P i zero rozstepów, ale miałam mini brzuch, na stare rozstepy z okresu dojrzewania z to nie podziala wcale

taa w aptece po co dawac szeregowi ludzi zarabiac ja wlsnie z tego miejsca na all zamawialam co wkleilam ja i Ty :) ja tylko rozstepy tym, mozesz dodtakowo czyms smarowac brzuch :) tylko w odstepie czasu po co w aptece pyta jest napisane przeciez tylko dla laika nie jest widoczna ta roznica, ja juz wydalam z 2 tys na te kremy takze wiem ocb ta cena to jak za darmo chyba sie znow sama skusze mam w domu pol opakowania ale czemu tak tanio nie wiem ja za 68 u nich kupowalam

Gość a___moze___
a jak wydajna jest? na dlugo to moze starczyc? taka jedna tubka?

Gość Agitaaaa
O tej musteli słyszałam dużo pozytywnych opini to fakt, kupuję to na all,obym tylko nie miała pecha bo gość ma trochę negatywów, aby szybciutko dotarła :))

juz Wam mowie, ja mialam tyle roztepow jakby dwie dlonie polozyc na brzuchu, na 3 miesieczne dziala bo mi na polroczne podzialalo a tak pol roku byly bordowe, poki sa ciemne czy rozowe podziala na bank a jezeli juz jestes po ciazy to szoruj gabka syrena z rossmanna za 4 zł codziennie i smaruj na te moje miejsca czyli 2x dlonie starczalo mi na okolo 3,5 tyg ta tubka 75 ml

Agitka ja kupowalam u nich 3 razy :)a wczesniej w apteka24 czy cos takiego lacznie mi poszlo okolo 5,6 opakowan w tym pol jednego mam ale chyba znow zaczne mimo, ze jestem 2 lata po porodzie to na stare mi tez to podzialalo ale jak tarlam gabka :) i smarowalam wtedy na cale cialo super dzialalo musisz byc cierpliwa :) na razie spokojnie poki dzidzius w srodku a potem sie wez porzadnie :) duzo tego masz, gdzie najbardziej? no i niestety jak masz juz w 7 mies mimo smarowania moga sie jeszcze pojawic

Gość a___moze___
dzieki ;) dzisiaj juz padam jutro na spokojnie sobie zamowie ;-) mam nadzieje, ze masz racje ze i nawet mi pomoze.... ja mam je na brzuchu i na udach z przodu ;( masakra jakas z nimi no ale...

Gość a___moze___
a ja cie nie chce straszyc... ale mi wiecej rozstepow pojawilo sie po porodzie niz przed.. niestety gwaltowniej chudlam niz tylam..

Gość Agitaaaa
Mam bardzo niewiele, 4 niewielkie paseczki, poniżej pępka z dwóch stron, ale naprawdę są bardzo niewielkie. Bardzo się boję ze właśnie się powieksza bo jeszcze 2 mc zostały.

Gość Agitaaaa
Matko, mam nadzieję, ze tak źle nie będzie. Boję sie jak cholera, ale jak juz to przeżyje to bedzie oki

probujcie dziewczynki ja mialam zagrozona koncowke ciazy urodzilam i tak w 36 tyg.. ale od 30 nie moglam myc brzucha intensywnie masowac itd tylko polewac woda, lezalam w szpitalu polozna sie szla ze mna myc bo nie wierzyla ze nie bede masowac :/ takze wiecie przesrane ale mam kochanego synka a na laser powoli odkladam tylko minus taki ze chce byc za 2 lata w ciazy ale mimo tego chce zrobic brzuch teraz bo jade za rok do przyjaciolki na majorke... :( nie chce tak wygladac rozumiem Was

Gość Agitaaaa
No właśnie, ja też chciałabym wyglądać dobrze, zwłaszcza na plaży jak już urodzę, no panikuję strasznie. U mnie w każdym razie też będzie synek ;)

dla synkow warto wytrzymac a laser i tak dopiero po lecie moge zrobic bo zanim to sie zagoi itd. :) a Ty mamusia spac nie mozesz :) he he wiem cos o tym potrafilam do 4 siedziec

Gość Agitaaaa
Mam właśnie tak masakryczną zgagę hehe, kuruję sie Rennie :) Już mam dość ciąży szczerze mówiąc :/ Nier jest to najrzyjemniejszy stan, zwłaszcza te ostatnie miesiące :/ Zaraz kładę się spać :) korzystać póki się da ;)

Gość Agitaaaa
"Revitol mi nic nie poprawil " a skąd jesteś ? Z jakiego miasta ?

z Malopolski miedzy Krakowem a Rzeszowem :P