Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawix

co o mnie sądzicie?

Polecane posty

Gość prawix

- 22 lata - nie studiuję i nie pracuję, na utrzymaniu rodziców - całe 13 lat edukacji niesamowicie gnębiony przez kolegów i nierzadko nauczycieli :( - brak prawa jazdy - 172 cm wzrostu - lekka nadwaga - wada wzroku potęgowana siedzeniem godzinami przed komputerem - ...który jest moją jedyną pasją :(

Gość dno jak
chuuj :D

Gość szczekaczka
witaj kolego w klubie

sądze że masz 22 lat, nie studiujesz i nie pracujesz, jesteś na utrzymaniu rodziców, byłeś gnębiony przez kolegów i nauczycieli, nie masz prawa jazdy ( to tak jak ja), masz 172 cm wzrostu, nadwaga hohohoh wada wzroku ojojoj komputer to pasja uuuuuuuulllalala

Gość sadhuspoahdoash
fajnie - byc nikim , byc zerem , byc bez nikogo , byc z nikim , nie miec kontaktow , startowac od 0 , z czysta karta , everyday normal guuuuuy , ja bym sie poplakal ze smiechu na twoim miejscu , a juz nastepnego skoczyl na plaze , bo przeciez i tak mam wszystko gdzies :)

Gość fokellllll
Te tematy zakłada wg mnie jedna osoba...no może dwie....obie mają jakies zaburzenia osobowości:classic_cool::D:D:D:D:D

Gość prawix
mnie to nie bawi :( mógłbym przecież studiować, skoro i tak rodzice mnie utrzymują a wyleciałem z uczelni na 1 roku i znajomości nie nawiązałem tam żadnych :o

Gość a.u.x
Gość z ciebie i tyle :)

Sądzę, że nie wymagasz od siebie zbyt wiele, jaka jest tego przyczyna? Chyba pora zmienić coś w życiu, jedyne co Ci przybędzie w stanie bezczynnym, to lata i kilogramy. No i może wada wzroku się pogłębi. Brak Ci motywacji?

Gość prawix
Tak, brak mi motywacji, nie widzę sensu wychodzenia z tego goowna :(

Gość sadhuspoahdoash
to nie powod zeby sie zalamywac. poczuj wiatr desko ! usiadz sobie i pomysl: czego chce , dlaczego tego chce. dopiero pozniej - jak moge to zrobic. dokladnie w tej kolejnosci , powinno pomoc , bywaj ! pa

Gość prawix
jak i nie widzę sensu dalszego tkwienia w tym i pasożytowania na rodzicach :(

Gość mam podobnie tylko ze jestem
kobieta :O

Gość prawix
sadhuspoahdoash, dziękuję za radę ale nie mam gdzie się zaczepić, do pracy chciałem iść i nic nie znalazłem poza akwizycją, gdzie przepracowałem 2 dni, nie zapłacili mi nawet za to i mam uraz...poza tym szukałem tej pracy 3 miesiące, mieszkam w małym mieście we wschodniej Polsce :o

Gość mam podobnie tylko ze jestem
i wspólczuje z całego serca ❤️ ja mam juz tyko nadzieje ze w nastepnym wcieleniu bedzie lepiej :o

Gość sadhuspoahdoash
chuck , wyluzuj ! otworz oczy za siebie spojrz cos pieknego wokol stworz bo swiat ten nie jest taki zly pozwol tylko marzyc i snic.. :)

Gość prawix
Nie mam marzeń, nie mam odwagi marzyć :( no chyba, że o tym, żeby ktokolwiek przyszedł do mnie, czy chociaż napisał na gadu i zapytał co u mnie, tak ze zwykłej życzliwości :(

nie ma wokół Ciebie nikogo? Ani jednej życzliwej duszy? Przykro mi, że znalazłeś się w takiej sytuacji, ale jeśli nie zaczniesz działać, zmiana nie nastąpi. Jeśli ludzie nie przychodzą do Ciebie, Ty wyjdź do nich. Wykorzystaj swoje hobby. Na czym ono właściwie polega? Grasz?

Gość prawix
Gram, czytam różne bzdury w internecie, znajomych zero, a żeby "wyjść do ludzi" brakuje mi śmiałości :(

Gość Młody Yudin
Po 1: Czy pytasz serio? czy udajesz ofiarę,którą nie jesteś...i śmiejesz się później z kolegami przed monitorem? Po 2: Jeśli masz taki problem: - 22 lata======>wszystko przed Toba ja jestem w tym samym wieku - nie studiuję i nie pracuję, na utrzymaniu rodziców======> zaczac studia nie problem, znalezc prace tez nie. Praca przy kompie np. jako tester gier, analityk, pomocnik w doborze oc i ac itp - całe 13 lat edukacji niesamowicie gnębiony przez kolegów i nierzadko nauczycieli=====> napisze tak każdy to przeżył w mniejszym lub większym stopniu(Ci co napisza ze nie byli pierd..... glupoty bo nie maja odwagi sie przyznac) - brak prawa jazdy====. tez nie problem sprobuj zrobic, chyba ze sie boisz (nie ma w tym wstydu). - 172 cm wzrostu====>.co to ma do rzeczy? Mozesz miec nawet 150 cm ale liczy sie duch i charakter a nie ilosc cm wzrostu lub wzwodu:D - lekka nadwaga=======>lekka tzn. ile 10kg 20kg? dasz rade niewiele trzeba zeby sie pozbyc nadwagi. A poza tym czesto ludzie z nadwaga maja super poczucie humoru a nawet o tym nie wiedza. - wada wzroku potęgowana siedzeniem godzinami przed komputerem=====> wada nie ma nic do rzeczy inne okulary i wada nie jest Twoją pięta. Komputer jest czesto hobby ale nie moze byc uzaleznieniem. Zastanow sie nad tym. Pozdrawiam Młody_Yudin

a ja jestem w tym samym wieku co Ty, kończę policealną szkołę medyczną (maturę mam również, żeby nie było), zaczęłam aktualnie piątą pracę bo nie podobało mi się w poprzednich bądź poprostu mi one nie pasowały czasowo ze szkołą, mam lekką nadwagę, mam chłopaka, też nie mam prawka, nie mam rodziców, również wada wzroku i okulary więc weź się za siebie w końcu a będzie lepiej:) i jak umiesz liczyć to licz na siebie bo z rodzicami to różnie bywa